Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie. Te vor vinde la dusmani, imediat. Langa cine sa nu stai, niciodata!

Publicat: 24 May. 2019, 13:19 News 3
Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie. Te vor vinde la dusmani, imediat. Langa cine sa nu stai, niciodata!

Crezi ca toti oamenii sunt la fel? Conform celor spuse de astre, sunt zodii care tradeaza la secunda, dar sunt si zodii fidele pe viata.

Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie trebuie evitate. De ce? Simplu: nu meriti oameni care te pot vinde imediat, fara sa stea pe ganduri. Nu sunt neaparat oameni buni, dar poti spune ca sunt oameni care nu stiu sa pretuiasca increderea celor de langa ei.

Zodiile care te TRADEAZA

Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie. Langa cine sa nu stai, niciodata!
Zodiile care te TRADEAZA la prima ocazie. Langa cine sa nu stai, niciodata!

Gemeni

Au o latura duala si este cel mai cameleoni semn din zodiac. Gemenii se schimba usor, dupa propriul interes. Gandesc logic, analizeaza tot in profunzime. Daca se iveste ocazia sa le mearga lor rau, nu vor ezita sa il tradeze pe cel de langa ei, doar pentru a devia raul la ‘capra vecinului’. Ai grija ce ii spui unui Geaman despre tine si planurile tale.

Leu

Adora sa fie centrul atentiei si sa povesteasca vrute si nevrute. Adora sa povesteasca orice, chiar daca ii implica sau nu, direct sau indirect. Vor spune mereu secretele celor din jur pentru a fi in centrul oricarei discutii, indiferent de anturaj. Grija mare ce secrete spui unui Leu!

Sagetator

Sunt cei mai independenti si aventurieri din tot zodiacul. Nju formeaaza relatii solide, indiferent de natura lor (la munca, relatii de prietenie, amoroase etc). Nu se opresc de la scopul lor final, indiferent de obstacolele aparute in cale. Sunt dispusi sa isi tradeze si familia pentru a realiza ce isi doresc.

Balantele

Se ghideaza dupa etica si ai zice ca sunt de incredere. Dar nu este asa. Balantele nu sunt 100% fidele. Daca se afla in dificultate, in diverse contexte, nativii vor spune minciuni si intrigi pentru a fi pe placul tuturor. Vor sa reuseasca in ce si-au propus.

Citeste si: Previziunile lui Nostradamus pentru zodii. 7 nativi vor avea parte de noroc de azi inainte!

Berbec

Daca vor obtine un statu mai bun decat cel pe care il au, nativii tradeaza instant. Vor sa isi atinga scopul indiferent de consecinte. Nu le pasa cine iese in prejudiciu din confruntarea cu ei. Nu trebuie sa va incredeti prea mult in Berbeci. Risca sa va tradeze peste noapte…

Citeste si: Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine

Varsator

Tradeaza imediat, dar doar daca trebuie sa isi apere propria imagine. Nu arunca niciodata cu noroi in persoanele dragi lui decat daca il ajuta personal. Vrea confort si un statut social bun. Varsatorul nu trebuie sa va cunoasca secretele si detaliile picante din viata dvs. Le va divulga cu prima ocazie!

Citeste si: Zodiile care au sanse foarte mici sa devina lideri! Racii si Varsatorii nu se bucura de prea mult succes in afaceri!

Sursa

Publicat: 24 May. 2019, 13:19 News 3
Pe aceeași temă