EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, despre relația cu năbădăi dintre ea și Alex Bodi! “Dacă ne certăm, din cauza lui ne certam”

Publicat: 24 mai 2019, 12:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi, trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi! De-a lungul timpului, cei doi s-au tot certat și s-au despărțit de câteva ori.

Aseară, la petrecerea Viva!, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, cu care trăiește o relație cu năbădăi, au făcut senzație! Cei doi, îmbrăcați elegant și foarte bine asortați, au venit de mână la eveniment reușind să stârnească multe reacții în jur. Asta pentru că, numai cu câteva zile în urmă, cei doi s-au certat iar… Doar că supărarea dintre ei nu a ținut mult nici de data aceasta.

Cum a cucerit-o Alex pe Bianca Drăgușanu și cine face primul pas spre împăcare atunci când se ciondănesc… am aflat chiar de la ea!

“Secretul relației noastre? Cred că în momentul de față este pasiunea arzătoare și faptul că semănăm foarte mult, dar asta nu este neapărat un secret. Tot ce se întâmplă între noi e o nebunie”, a declarat Bianca pentru ciao.ro “E o iubire sălbatică!”, a completat-o el.

Bianca Drăgușanu e topită după iubitul ei

“Cu ce m-a cucerit? Pfaa… este un bărbat foarte puternic care vorbește corect gramatical, care se îmbracă extraordinar de bine, este foarte îngrjit și foarte atent la detalii. Îmi place să-mi facă multe surprize frumoase. Mă face să mă simt ca o regină ce sunt câteodată! (râde-n.r.) Când ne certăm el face primul pas.

Dacă ne certăm, ne certăm din cauza lui și dacă m-am împăcat cu el este tot pentru că așa a vrut el. Eu nu sunt geloasă, sunt corectă și aștept de multe ori să fiu răsplătită, pentru această atitudine a mea, oarecum… la fel. Eu sunt un om foarte sincer, corect, un om normal, muncitor, ambițios, și un om care a știut și știe mereu ce vrea de la viață”, ne-a mai pus îndrăgita vedetă.

Mai mult, se pare că iubirea sălbatică dintre ei, așa cum a numit-o Alex, o ajută pe vedetă să se mențină tânără, sexy și frumoasă: “Am un stil de viață sănătos, mănânc sănătos, nu beau, nu fumez, nu mă droghez, merg la sală și iubesc intens. Oh-Oh-Oh!”, a mai spus Bianca pentru Ciao.ro, in exclusivitate.

Iubitul Biancăi Drăgușanu vrea 2 băieți

Relația dintre cei doi pare a fi una cât se poate de serioasă având în vedere că blondina își dorește copii cu Alex, bărbatul care i-a cucerit inima.

 “Nu știu dacă m-am gândit să fac al doilea copil. Sofia (fetița ei pe care o are cu Victor Slav – n.r.) crește, e bine. Mă minunează cu tot ce face, ce zice, este un copil deosebit de care mă bucur tare. Dacă voi rămâne însărcinată din nou, îl voi păstra. Iubitul meu cred că ar fi un tată perfect”, ne-a mărturisit Bianca.

Ce, ai zis că-mi faci doi băieți?”, a întrebat-o Alex. “Da, să fie băieți, să fie cât mai mulți copii”, i-a răspuns ea zâmbind.

Publicat: 24 mai 2019, 12:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×