Bianca Dragusanu e pusa pe fapte mari! „As vrea trei copii. Mai vreau 2 fetite! Victor Slav a fost singurul barbat din viata mea” VIDEO

Publicat: 10 May. 2019, 13:59 Vedete

Bianca a venit la televizor cu mama si fiica ei, iar Sofia este o minunatie de copil care a dansat si a recitat poezii tot timpul.

Bianca Dragusanu e pusa pe treaba: „As vrea trei copii. Mai vreau 2 fetite!” Bianca Dragusanu a venit in emisiune la Teo cu mama si fetita ei si au vorbit despre viata lor de familie si cat de fericite sunt. Madi Dragusanu, mama Biancai a fost efectiv topita de emotie si chiar a plans atunci cand a inceput sa vorbeasca despre Bianca si nepotia ei, Sofia.

Cele 3 generatii Madi, Bianca si Sofia seamana foarte mult si sunt foarte frumoase. Sofia desi seamana mai mult cu Victor Slav decat cu Bianca are totusi si cateva trasaturi care o fac sa semene cu mama ei. Bianca, asa cum era de asteptat le-a spus telespectatorilor cat este de fericita si ca daca Dumnezeu aseaza lucrurile cum trebuie atunci chiar si-ar mai dori inca 2 fetite.

„Intrand cu cele doua fetite si in combinatia asta de trei sa stii ca daca pana acum cativa ani eram de parere ca nu mai vreau copiii ca Sofia este ceva foarte mult si foarte greu, acum ma mai gandesc. Perioada sarcinii a fost grea chiar daca n-a parut grea la mine, parca mi-as dori sa am un Craciun cu o masa mare cu multi copii. Parca ar fi frumos candva, ca in filme, inca doua fetite. Sora-mea are doi baieti.” a dezvaluit Bianca Dragusanu la Teo in emisiune.

Bianca Dragusanu e pusa pe treaba: „As vrea trei copii. Mai vreau 2 fetite!”

Teo n-a rezistat si a intrebat-o cum ar trebui sa fie barbatul cu care sa mai faca inca doi copii, iar ea l-a descris aproape perfect pe Victor Slav: „Inalt, puternic, echilibrat si un barbat care stie ce vrea. Nu insinuez nimic, nu stiu ce-ti spun eu tie. Nu-mi fac planuri pentru ca Dumnezeu il va trimite.”

Bianca a evoluat mult in ultimii ani si a ajuns sa fie o mama model si chiar isi doreste sa mai aiba si alti copii: „Frate, daca m-ai fi intrebat acum 10 ani daca imi doresc copil, as fi zis ca imi plac dar eu nu-mi doresc. Acum ma uit la Sofia si ma gandesc ca inca doi parca n-ar strica.”

„Sa stii ca pana in momentul de fata am cunoscut un singur barbat in viata mea care se numeste Victor Slav si care este tatal copilului meu. Restul au fost experiente, unele placute, altele mai putin placute de la care eu am avut ce invata.” a fost modul in care Bianca si-a transmis aprecierea fata de Victor Slav, tatal Sofiei.

Publicat: 10 May. 2019, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă