Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu. Ce spune despre nunta cu Salman Khan

Publicat: 23 May. 2019, 11:16 News 3

Aseara a avut loc petrecerea anuala Viva. Zeci de vedete s-au adunat pentru a se bate in tinute si pentru a socializa. Blonda nu a lipsit nici ea.

Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu si a atras privirile celor prezenti. Rochia ei superba a fost cea mai rafinata tinuta prezenta. Evident, a fost pusa in evidenta si de frumusetea fara cusur a fostei prezentatoare tv de la PRO TV.

Iulia Vantur a venit fara iubitul ei, Salman Khan. Actorul de la Bollywood a ramas in India unde este implicat in mai multe proiecte. Cum era de asteptat, la evenimentul Viva, Iulia Vantur a fost intrebata despre relatia cu indian. Au sau nu de gand sa se casatoreasca?!

Iulia Vantur, superba la Viva Party!

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Iulia Vantur nu vrea sa se casatoreasca

Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu. Ce spune despre nunta cu Salman Khan
Iulia Vantur, superba la Viva Party! FOTO: viva.ro

Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a declarat Iulia Vântur. Iulia Vantur a marturisit cum l-a cunoscut pe Salman Khan: „Nu a fost idolul meu”

Iulia Vantur apare intr-un nou film

Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu. Ce spune despre nunta cu Salman Khan„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi”, a detaliat vedeta, citata de libertatea.ro.

Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu. Ce spune despre nunta cu Salman Khan
Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu

In India, Iulia Vantur are mai multe joburi. Isi cladeste o cariera de model, actrita si cantareata. Evident, o ajuta mult si faptul ca are o relatie cu celebrul Salman Khan, un actor iubit si respectat in India. Au dat totul pe fata: cum l-a serbat Iulia Vantur pe Salman Khan! Starul indian a dat o petrecere de pomina

Publicat: 23 May. 2019, 11:16 News 3
Pe aceeași temă