Catalin Zmarandescu, eliminat din FERMA de Marius si Morosanu! Proba care l-a facut pe „urias” sa cedeze! Cine va castiga FERMA?

Publicat: 23 May. 2019, 09:16 Vedete

In finala vor ajunge Marius si Morosanu iar din cate se pare cel care va castiga FERMA este Marius.

Catalin Zmarandescu eliminat din FERMA de Marius si Morosanu! In semifinala Catalin Zmarandescu, Morosanu si Marius au luptat cu o greutate de 15 kilograme care le-a dat mari batai de cap. Proba a fost una si mai dificila pentru ca presiunea a fost imensa. Dupa ce au plecat familiile lor din FERMA s-au intors din nou toti concurentii, iar semifinala s-a tinut sub privirile si incurajarile tuturor celor care au fost vreodata in FERMA.

Concurentii trebuiau sa tina cu bratele deasupra capului 2 usi care blocau o greutate de 15 kilograme. Primul care a inceput sa aiba probleme a fost Morosanu caruia ii tremurau mainile destul de repede, iar imediat dupa si Zmarandescu a inceput sa sufere. Zmarandescu n-a mai rezistat iar imediat dupa el la cateva secunde a renuntat si Morosanu la proba. Singurul care nu a avut absolut nicio problema si a impresionat pe toata lumea cu forta lui a fost Marius care nici macar nu s-a clintit.

Marius a fost extrem de motivat si de faptul ca nu cu mult timp inainte a fost nevoit sa-si elimine iubita, pe Diana Belbita, din competitie, dar i-a promis ei ca va lupta si pentru ea. Din cate se pare toata lumea il da ca viitor castigator al FERMEI pe Marius, pentru ca singurul care ar putea sa-i tina piept ar fi Morosanu, dar in aceasta proba s-a vazut diferenta clara dintre ei.

 Catalin Zmarandescu eliminat din FERMA de Marius si Morosanu!

Chiar si Catalin Zmarandescu i-a soptit la ureche la finalul probei ca el este cel care va castiga: „Ai inteles ce am vrut sa spun, da? Te iubesc mult si ai grija! Vreau sa castigi!”

La final Zmarandescu a fost foarte emotionat si le-a multumit tuturor concurentilor pentur lectiile pe care le-a invatat in FERMA s-a bucurat de ultimele clipe de glorie si chiar le-a marturisit la testimoniale ca au fost probe in trecut la care s-a simtit atat de apreciat si aplaudat, chiar mai mult decat atunci cand lupta in cusca.

Publicat: 23 May. 2019, 09:16 Vedete
Pe aceeași temă