Ce salariu are Florin Busuioc. Castiga o avere, in fiecare luna, cat o masina SH din targ Vitan

Publicat: 23 May. 2019, 10:15 Vedete

Florin Busuioc, sau Busu, asa cum este cunoscut cand se afla in fata camerelor de luat vederi, este unul dintre cei mai celebri prezentatori de meteo de la noi.

Ce salariu are Florin Busuioc? Indragitul prezentator TV a suferit un infarct, in urma cu cateva luni. Pe atunci, a bagat intreaga tara in alerta, pentru ca medicii erau rezervati in ceea ce priveste revenirea lui. S-a recuperat intr-un timp record, iar acum s-a aflat si cat castiga, lunar, de la ProTV.

Florin Busuioc este un „veteran” al acestui post de televiziune si in fiecare dimineata si seara le prezinta romanilor vremea. Potrivit sputnik.md, acesta ar castiga lunar o suma de cateva mii de euro. Unii spun ca ar fi echivalentul unei masini la mana a doua, din cele regasite in targul Vitan, din Capitala.

Iata ce salariu are Florin Busuioc!

Ce salariu are Florin Busuioc

Spre deosebire de alti colegi din televiziune, Florin Busuioc nu castiga chiar foarte mult. Acesta ar incasa pentru jobul sau din ProTV suma de 3.000 de euro. Exista si cei care sustin ca in realitate ar castiga mult mai mult de atat.

„Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro. Si neavand proiecte, mi se platea pe cartea de munca ce ramanea, un salariu minimal acolo, nu conta”, spunea Florin Busuioc, cu cateva luni inainte sa sufere atacul de cord.

Totodata, prezentatorul de la Meteo a dat de cinci ori examenul pentru a putea fi admis la ATF, dar a ajuns sa fie prezentator si nu actor, asa cum si-ar fi dorit. In luna noiembrie, de anul trecut, Florin Busuioc a suferit un infarct, cand se afla pe scena, la Filarmonica Oltenia. In acele momente avea spectacol si a fost dus de urgenta la Spitalul din Craiova, acolo unde medicii au facut totul pentru a-l salva. Florin Busuioc, interviu dupa operatie

Publicat: 23 May. 2019, 10:15 Vedete
Pe aceeași temă