Busu a revenit la meteo dupa infarct! Primele imagini cu prezentatorul vizibil slabit si parca putin mai imbatranit decat de obicei!

Publicat: 04 Jan. 2019, 01:33 Vedete

Vesti bune de la Pro TV, Busu a revenit din nou la meteo desi pare schimbat dupa infarctul care aproape l-a ucis.

Busu a revenit la meteo dupa infarct! Florin Busuioc a revenit la Pro Tv dupa infarctul din Noiembrie, el a aparut din nou in direct unde a prezentat rubrica meteo. Busu a suferit in luna Noiembrie un infarct iar acum a revenit din nou in cadrul rubricii Meteo de la Pro TV pentru prima data dupa o pauza de 2 luni.

Asa cum era obisnuit, Busu a adus informatiile meteo in jurnalul de seara, iar faptul ca a revenit dupa multa vreme si dupa ce a fost la un pas de moarte, a facut-o pe prezentatoarea Oana Andoni sa-l introduca asa cum se cuvine.

„Am o surpriză pentru voi”, a anunțat Oana Andoni, gazda Știrilor Pro TV, înainte de a-l introduce pe Busuioc. „S-a întors la treabă”, a continuat ea. „Ne-a fost dor de tine”.

„Și mie mi-a fost”, a replicat Busu, după care și-a „intrat în pâine”: „Vin cu vești nu prea plăcute”, a spus el. Vești legate de vreme, evident. Din imagini se poate vedea clar faptul ca Busu este ceva mai slabit decat de obicei si chiar pare mai imbatranit dupa ce a stat cateva saptamani in spital. A fost prima apariție a lui „Busu” de la infarctul pe care l-a suferit la Craiova, în luna noiembrie, după un spectacol de teatru în care a jucat.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Jan. 2019, 01:33 Vedete
Pe aceeași temă