Florin Busuioc, interviu dupa operatie: „Dacă dormeam nu cred că mă mai ridicam”

Publicat: 22 Dec. 2018, 15:22 Vedete

Prezentatorul PRO TV in varsta de 56 de ani se simte mai bine si a oferit primul interviu dupa drama prin care a trecut.

Florin Busuioc a oferit un interviu dupa operatie in care a vorbit despre greutatile prin care a trecut. Acesta sustine ca va reveni la jurnalul de stiri, rubrica de meteo, din luna ianuarie 2019.

Florin Busuioc le-a multumit celor care l-au ajutat si care l-au sustinut prin mesaje. „Am primit o grămadă de mesaje de la oameni. Şi pe stradă mă opreşte lumea şi-mi spune că e bucuroasă că sunt bine. Mulţumesc din suflet pentru urări şi că aţi fost alături de mine în aceste clipe grele“.

Florin Busuioc, o luna in spital

Prezentatorul meteo de la PRO TV a suferit un infarct pe 6 noiembrie 2018. Acesta terminase un spectacol jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. I s-a facut rau si s-a prabusit la pamant. Colegii sai de scena i-au oferit primul ajutor.

Florin Busuioc, interviu dupa operatie

„Nu-mi aduc aminte absolut nimic din ziua respectivă. Doar ce mi-au povestit apropiaţii: de dimineaţă am fost la Pro, am plecat la Craiova, unde am jucat, am terminat spectacolul, iar după mi s-a făcut rău. Înţeleg că, la un moment dat, regizorul m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, simţeam că sunt slăbit şi am cerut un calciu sau magneziu. M-a întrebat dacă nu ar fi mai bine să mergem la spital, iar când a auzit că vreau, s-a speriat, pentru că ştie că eu nu sunt genul care să apeleze la spital pentru orice prostioară. M-am întors în cabină şi am căzut. Nu-mi mai aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat după, toate astea sunt poveştirile lor. Mi-au zis că s-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care m-a resuscitat, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, după aceea am fost dus la spital şi a fost bine“, a marturisit Busu pentru PRO TV.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Dec. 2018, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă