Alexandra Bledea a murit la 26 de ani. Ce a patit fotomodelul din Maramures

Publicat: 22 Dec. 2018, 13:47 Vedete

Veste trista pentru Romania dupa ce unul dintre cele mai frumoase modele s-a stins din viata timpuriu.

Alexandra Bledea a murit la 26 de ani. Tanara era unul dintre cele mai frumoase modele din Maramures. Familia si prietenii ei sunt in stare de soc. Cauzele mortii nu sunt cunoscute pana in prezent.

Alexandra Bledea locuia in Remeti, judetul Maramures. Isi castiga existenta ca fotomodel. Tanara s-a stins din viata vineri dupa amiaza, intr-un spital din Targu Mures. Singurul care a oferit o posibila cauza a mortii a fost primarul din Remeti.

Fotomodelul Alexandra Bledea a murit la 26 de ani

„Se pare că Alexandra avea anumite probleme cu inima”, a povestit Petru Șofineți, primarul comunei Remeți, pentru Axanews.ro .

„Surioara mea iubită, îngerul meu drag, ai plecat prea devreme și ne-ai lăsat un gol imens! Acum, ne vei veghea din cer pe toți. Te iubesc și te voi iubi mereu, îngerul meu frumos!”, este mesajul publicat Anca, sora Alexandrei, pe contul ei de Facebook.

„Iubita noastră fiica Alexandra ne-a părăsit prea devreme, o sa-i ducem dorul. Nu știu cum o să trăim fără ea. O să te purtam mereu în sufletele noastre toată viața. Dumnezeu să te odihnească suflet blând!”, a scris mama Alexandrei pe Facebook.

Publicat: 22 Dec. 2018, 13:47 Vedete
Pe aceeași temă