Reteta Nadiei Comaneci pentru sarmale care o mentin in forma. Cum gateste acest deliciu de Craciun

Publicat: 22 Dec. 2018, 13:21 News 3

Gimnasta in varsta de 57 de ani are o forma fizica de impresionat si totul datorita alimentatiei sanatoase, dar si a sportului.

Gimnasta a marturisit ca are o reteta speciala pentru sarmale. Vedeta sustine ca sunt mai sanatoase pentru organism si silueta. Reteta Nadiei Comaneci pentru sarmale a fost impartasita de vedeta pentru toti cei care vor sa manance mai sanatos.

In fiecare an, de Craciun, Nadia Comaneci gateste produse traditionale romanesti. Vedeta are propria reteta de sarmale care nu ii afecteaza silueta. Si, evident, nici nu face exces alimentar cand sunt sarbatorile.

Reteta Nadiei Comaneci pentru sarmale

„Facem în fiecare an o sărbătoare în familie, e rar când ne adunăm cu toţii, din toate colţurile lumii. Masa tradiţională e complexă, ei vor curcan, eu fac sărmăluţe cu curcan, sărmăluţe în foi de viţă, pentru că aşa am învăţat de la mama. Am descoperit anul trecut că băieţelul meu iubeşte sarmalele.

În acestea pun carne tocată de curcan (carne slabă care nu îngraşă), ceapă (jumătate o călesc, jumătate o pun crudă) şi puţin orez la final. În loc să folosesc bulion, pun sos de salsa (se ştie că ardeiul iute ajută la slăbit). Eu prepar toată compoziţia şi împletitura, iar dedesubt adaug varză murată, cumpărată la borcan, tăiată de-a gata”, a povestit Nadia.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Dec. 2018, 13:21 News 3
Pe aceeași temă