Kamara, rupt in bataie de Morosanu la intoarcerea in FERMA! Toti concurentii au izbucnit in urlete ca sa-l salveze, dar a fost prea tarziu! VIDEO

Publicat: 23 mai 2019, 13:27 Autor: D. C. Vedete

Momente de panica in FERMA dupa ce Morosanu si-a pierdut controlul si l-a atacat salbatic pe Kamara.

Karama rupt in bataie de Morosanu la intoarcerea in FERMA! In ultime editie a emisiunii FERMA s-a intamplat ceva de neconceput. Catalin Morosanu si-a pierdut controlul si a sarit cu picioarele pe Kamara si l-a batut.

Desi se dorea ca finalul emisiunii FERMA sa fie unul cat mai emotionant se pare ca lucrurile au luat o cu totul alta turnura. Toti concurentii s-au intors in FERMA pentru finala si de dragul vremurilor bune au decis sa joace cu totii un joc prin care sa se decerneze diverse premii pentru toti concurentii care au fost in concurs. Inca de la inceput mai multi dintre concurenti au observat ca Kamara era foarte iritat si nervos, dar atmosfera era prea frumoasa ca sa se lege cineva de acest aspect.

Kamara chiar a tinut sa ii atace pe Pastrama si Otniela ca au ajuns atat de departe in competitie si ca viata nu e corecta. Kamara a fost ales „cel mai enervant fermier” iar poza lui a fost lipita de Morosanu la panou alaturi de titlul pe care toti ceilalti i l-au dat prin vot.

 Karama rupt in bataie de Morosanu la intoarcerea in FERMA!

In tot timpul asta Kamara injura mereu si era foarte nervos. Kamara l-a enervat rau pe Morosanu cu atitudinea sa. Cantaretul n-a suportat prea bine nici momentul in care colegii l-au desemnat cel mai enervant fermier al show-ului. Kamara a dezlipit poza lui din peretele unde erau agatate imaginile celorlalti concurenti, apoi a injurat: „Imi bag p*** in concursul vostru, imi bag p***!” Reactia lui Kamara l-a scos din sarite pe Morosanu, care si-a iesit din fire si a sarit sa-l loveasca! Au fost momente de panica in Ferma.

Pastrama a fost cel mai apropiat de scena si a intervenit rapid sa il apere pe Kamara desi in trecut si el a cedat si a sarit sa-l bata pe Kamara. Fetele au inceput imediat sa tipe si producatorii au decis sa nu difuzeze la tv scenele dintre Morosanu si Kamara.

Publicat: 23 mai 2019, 13:27 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă