Computerul de bord al masinii in care a murit Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA! Senzorii din scaune vor spune daca mai era cineva cu el in masina!

Publicat: 23 mai 2019, 10:48 Autor: D. C. News 3

Anchetatorii vor sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat cu masina in care a murit Razvan Ciobanu.

Computerul de bord al masinii lui Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA!  Ancheta in cazul mortii lui Razvan Ciobanu este departe de a se finaliza. Politistii constanteni asteapta rezultatele analizei datelor inregistrate de masina.

Range Rover-ul Vogue in care a murit Razvan Ciobanu este una dintre cele mai sigure masini din lume iar anchetatorii au decis sa trimita la reprezentata din Bucuresti computerul de bord al masinii impreuna cu toata plansa de bord pentru a verifica toate informatiile inregistrate de masina inainte de impact.

Computerul de bord al masinii lui Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA!

Masina avand o multime de senzori si tehnologii de securitate a inregistrat in calculatorul de bord ultimele informatii din drumul care l-a ucis pe Razvan Ciobanu. Astfel producatorii masinii vor putea extrage date din care sa reiasa informatii extrem de importante pentru ancheta.

”Bordul mașinii a fost trimis de polițiștii rutieri constănțeni la reprezentanță, la București, însă cei de acolo au decis să-l trimită în America, la firma-mamă. A fost decizia lor, probabil că au laboratoare mai performante. Toate datele înregistrate electronic cu ajutorul senzorilor din dotarea mașinii vor fi interpretate de specialiștii americani.

Astfel se vor afla viteza de dinainte de impact, de la impact, de câte ori s-a răstunat și din ce cauză. Senzorii scaunelor și airbagurile vor arăta dacă a mai fost cineva în mașină, iar alți indicatori deosebit de sensibili vor arăta dacă mașina a fost acroșată, cât de puțin, de alt autoturism, înainte de a ieși de pe drum și de a rula pe câmp aproximativ un kilometru. Totul va fi calculat la secundă” au declarat surse judiciare pentru Libertatea.ro

Anchetatorilor le este greu sa stabileasca fara aceste informatii si date dinamica accidentului. Imediat dupa decesul lui Razvan Ciobanu s-au ridicat mai multe intrebari printre care si : „De ce nu si-a dat seama ca a mers 850 de metri pe camp”, „De ce nu a purtat centura?” / „Cu ce viteza a mers inainte sa iasa de pe drum” si multe altele.

Publicat: 23 mai 2019, 10:48 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă