Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului: „Sunt suspiciuni in dosar. Nu este gata nici expertiza masinii!” VIDEO

Publicat: 23 mai 2019, 10:18 Autor: D. C. Vedete

Dosarul mortii lui Razvan Ciobanu nu este inca inchis, iar autoritatile continua ancheta dupa ce au aparut mai multe suspiciuni.

Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului! Se pare ca misterul mortii lui Razvan Ciobanu continua sa persiste dupa ce politia inca nu a finalizat ancheta si nu sunt la dosar toate detaliile mortii lui Razvan Ciobanu.

Dan Capatos si Sorin Ovidiu Balan au continuat si aseara serialul „misterele mortii lui Razvan Ciobanu” si au ridicat o noua problema de data asta. De ce nu este trecuta in dosar ora exacta a mortii lui Razvan Ciobanu.

Politia inca nu a oferit prea multe detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu pentru ca ancheta este in continuare in curs. Desi de la momentul accidentului a trecut deja o luna, se pare ca in dosar au fost ridicate mai multe suspiciuni si au fost audiati mai multi martori care s-ar putea sa schimbe cursul lucrurilor asa cum si le-a imaginat toata lumea pana in prezent.

Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului!

Avocata Laura Vicol a spus in direct ca ea, personal, a adus in ancheta o serie de suspiciuni care vor trebui investigate de procurori in legatura cu moartea lui Razvan Ciobanu. De asemenea i-a explicat lui Capatos motivele pentru care anumite detalii din ancheta raman in continuare confidentiale:

„Nu s-a stabilit inca exact ora mortii lui Razvan Ciobanu. Nu sunt gata nici raportul toxicologic nici expertiza masinii pentru ca ancheta se deruleaza in continuare si ies foarte multe lucruri noi la iveala. Eu, ca avocat, am ridicat mai multe suspiciuni in legatura cu anumite evenimente petrecute in ultimele zile de viata ale lui Razvan. Daca ar fi facute publice anumite lucruri atunci s-ar strica ancheta si trebuie sa pastram discretia absoluta.”

Ca sa lamureasca totusi intrebarea insistenta cu care Dan Capatos insinua ca ar fi ceva „grav” in ancheta ea le-a spus telespectatorilor ca in dosar anchetatorii au stabilit o ora aproximativa a decesului: „In ancheta este trecuta in scris o ora aproximativa a decesului, dar nu o pot face publica in acest moment din ratiuni pe care le-am explicat.”

Publicat: 23 mai 2019, 10:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă