Raportul oficial al morții lui Răzvan Ciobanu: NU a murit pe 29 aprilie. Care este ora exactă a decesului

Publicat: 03 dec. 2019, 07:05 Autor: Loredana News

Invitată la „Xtra Night Show”, Laura Vicol, prietenă lui Răzvan şi avocata familiei Ciobanu, a venit să prezinte rezultatul anchetei morţii lui Răzvan Ciobanu.

La șapte luni de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, ancheta complicată din jurul sfârșitului său fulgerător a ajuns la final. Laura Vicol, avocata creatorului, a făcut publice detalii pe care le-a ținut ascunse în tot acest timp, confirmate acum, în mod oficial, de autorități.

Toate lucrurile sunt date peste cap de noile dezvăluiri. Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni întregi. Laura Vicol confirmă că accidentul a avut loc în seara zilei de Paște, pe 28 aprilie, dezvăluind și care este ora exactă a decesului.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show”.

Tot Laura Vicol a dezvăluit și care este cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu. Potrivit speculațiilor medicale, creatorul a suferit un atac cerebral înainte de a intra pe câmp. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile suferite de pe urma accidentului.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.”

Publicat: 03 dec. 2019, 07:05 Autor: Loredana News
Pe aceeași temă