Rona Hartner, probleme din cauza chimioterapiei! Cum i-a afectat tratamentul organismul

Publicat: 24 May. 2019, 12:15 Vedete

Artista se afla in Franta, sub atenta supraveghere a medicilor. Aceasta a fost descoperita, in urma cu cateva zile, cu o noua afectiune.

Rona Hartner are probleme din cauza chimioterapiei. Saptamana aceasta, artista a ajuns la spital dupa ce a terminat o tura de chimio. Medicii au internat-o de urgenta si i-au facut un nou set de analize. Rezultatul a fost trist: artista a facut embolie pulmonara.

Din cauza acestei afectiuni care ataca vasele de sange, Rona Hartner nu mai poate veni in Romania. Urma ca in acest weekend sa sustina un spectacol la Sala Palatului. Dar medicii i-au spus ca starea de sanatate pe care o are in prezent nu ii permite sa calatoreasca in zbor. Cu toate astea, Rona Hartner continua lupta cu cancerul.

Rona Hartner, probleme din cauza chimioterapiei


„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România.

Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a spus Rona Hartner la Antena Stars. Rona Hartner, depistata cu ALTA boala. Ce i-au gasit medicii din Franta, pe langa cancer. Doamne fereste!

„Dragilor, veștile apar încetul cu încetul. Am aflat că am o embolie pulmonară și nu o să pot să ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonară și nu e de glumă. Rămân la spital, știu că vă gândiți la mine și vă rugați pentru mine. Deci nu pot să vin în România, în perioada asta oricât mi-aș dori de mult. Vă pup’, a declarat Rona într-un Live pe Facebook, unde își ține la curent fanii despre starea ei.

Publicat: 24 May. 2019, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă