Ioana Ginghina, tradata de Alexandru Papadopol! Ce se intampla cu ei de mai bine de 1 an

Publicat: 24 May. 2019, 10:44 News 3

Actrita trece prin clipe delicate in familie. Sotul ei a plecat de acasa in urma cu 4 luni, cand politia a fost chemata la resedinta lor sa calmeze spiritele.

Ioana Ginghina, tradata de Alexandru Papadopol! Ce se intampla cu ei de mai bine de 1 an? Actrita a oferit cateva detalii, dar sustine ca nu vrea sa aprofundeze problema prea mult. Ioana Ginghina asteapta ca anul scolar sa se termine si apoi va face declaratii.

In prezent, actrita se ocupa de cresterea lui Ruxi, fiica pe care o are impreuna cu Alexandru Papadopol. Cei doi au probleme in cuplu si sunt sanse mari ca cei doi sa divorteze. In prezent, el locuieste in alta parte si Ioana Ginghina si fiica ei locuiesc in caminul familiei.

Ioana Ginghina, tradata de Alexandru Papadopol

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea “ independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță.

Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație. Adică poate aș putea, dar nu vreau. Nu vreau să “călătoresc” singură în această viață. Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță.

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad. Așa că în ciuda independenței mele feroce vorbesc cu sora mea aproape în fiecare zi”, a scris Ioana Ginghină pe blog. Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani! Nu mai locuiesc impreuna de aproape jumatate de an! Primele ei declaratii!

Ioana Ginghina isi protejeaza fiica

„În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat actrița.

„Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, a adăugat ea. Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol? Vecinii sustin ca actrita a chemat politia

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, probleme in cuplu

„Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală”, a marturisit actrita, citata de click.ro. Dovada ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu. Ce au facut cei doi

Publicat: 24 May. 2019, 10:44 News 3
Pe aceeași temă