Sorin Oprea s-a certat cu Razvan Ciobanu. Ce drog avea designerul la el, zilnic! VIDEO

Publicat: 23 mai 2019, 17:23 Autor: D. C. Vedete

Dupa ce Dan Capatos i-a spus in fata ca il considera suspect, dupa ce a intrat in casa lui Razvan Ciobanu la cateva ore de la moartea lui, Sorin a vorbit.

Sorin Oprea recunoaste ca s-a certat cu Razvan Ciobanu. Prietenul regretatului designer a fost invitat in cadrul emisiunii XNS de la Antena 1 unde a vorbit despre relatia cu acesta. Cei doi erau prieteni buni si Razvan Ciobanu se imbraca de la el.

Cei doi aveau o intelegere: colaborau pe datorie, dar Razvan Ciobanu intarzia mereu cu platile. Sorin Oprea a vorbit si despre consumul de droguri al lui Razvan Ciobanu. Conform celor spuse de Sorin Oprea, ar fi consumat drogul violului.

Sorin Oprea s-a certat cu Razvan Ciobanu


„Eu m-am certat cu Răzvan nu o dată, de zeci de ori, de sute de ori. Treburile au fost interpretate tot timpul în defavoarea noastră. Eu cu Răzvan, chiar dacă mă certam, a doua zi mă împăcam. Răzvan dacă a avut o datorie la mine, a achitat-o tot timpul. Și am fost printre singurii care mi-am recuperat banii. Integral. Mai avea câteva tricouri.

Eu am în telefon și acum dacă vreți să vă arăt (n.r. mesaje). Nu amenințări. „Să-mi dai banii”, „Când îi dai?”, „Mâine trebuie să-mi plătesc salariații”, dar niciodată să-l amenințit sau să-i fac ceva… Răzvan Ciobanu mi-a făcut cadou un ceas. Cadou în ghilimele. Eu când l-am cunoscut pe Răzvan, mi-a dat țeapă, între ghilimele, de o pereche de adidași de la magazin.

Merg la el acasă, mi-a spus că îmi place ceasul pe care-l avea pe o masă. Mi-a zis „dacă vrei îți fac cadou” și eu i-am zis „nu, asta e în contul la banii pe care aveai să mi-i dai”. Eu la rândul meu l-am făcut cadou la altcineva”, a povestit Sorin Oprea într-o emisiune de televiziune.

Razvan Ciobanu lua drogul violului


„Adormea, am vazut cu ochii mei, de multe ori. Dormea o perioada si… Sunt aceleasi simptome ca la mare. Eu cred ca a adormit cu mana pe volan si a tot mers pana cand s-a blocat. Nu stiu sa va spun. El la masa sforaia. Era treaz si sforaia. Iar se trezea, iar adormea. Nu stiu cum il administra.

Avea mereu, dupa el, o pipeta. Isi punea lichid in ea (liquid G). Avea un recipient pe care il cara mereu dupa el. In atelier avea o perdea, se ducea dupa ea, apoi se intorcea si la 10 minute nu mai puteai vorbi cu el. Am incercat (sa il convinga sa se lase de droguri). Nu mai raspundea la telefon, era obosit. Razvan te mintea in fata”, a marturisit Sorin Oprea.

Conform Marei Banica, drogul liquid G pe care Razvan Ciobanu il lua iese din organism dupa 8 ore. Acesta ar fi fabricat in tara, cu medicamente de la farmacie. Pana nu intretii raporturi intime, efectul drogului nu trece. „Primul efect este nevoia sexuala la acest drog. Apoi, daca nu o faci, creste adrenalina si trebuie sa iti consumi energia. In ultima faza, adormi si in picioare”, a marturisit Mara Banica la XNS.

La ora 21.13, Razvan Ciobanu a fost la Ipanera si s-a conectat la reteaua lor de internet.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu s-a dat la Razvan Botezatu! Tanarul a facut marturisiri din Germania

Computerul de bord al masinii in care a murit Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA! Senzorii din scaune vor spune daca mai era cineva cu el in masina!

Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului: „Sunt suspiciuni in dosar. Nu este gata nici expertiza masinii!” VIDEO

Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, care plange in hohote

Razvan Ciobanu a incercat sa se sinucida anul trecut. Suferea dupa fostul lui iubit

Publicat: 23 mai 2019, 17:23 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă