Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu s-a dat la Razvan Botezatu! Tanarul a facut marturisiri din Germania

Publicat: 23 mai 2019, 14:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

De cand a fost dat afara de la Antena Stars, unde prezenta o emisiune matinala, tanarul s-a mutat in Germania. Face bani buni din retelele de socializare.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu s-a dat la Razvan Botezatu! Fostul prezentator de la Antena Stars a marturisit ca a dat de Marius, fostul iubit al lui Razvan Ciobanu care l-a batut grav pe acesta in 2018, pe o retea de socializare. Aplicatia se numeste Grindr si e folosita de persoanele cu alte orientari sexuale.

Razvan Botezatu a marturisit ca Marius s-a dat la el. Dar intre cei doi nu a existat niciodata nimic mai mult decat schimburi de mesaje. Razvan Botezatu sustine ca nu ar fi putut niciodata sa ii faca asta lui Razvan Ciobanu. Cei doi se intelegeau bine, chiar daca nu erau prieteni apropiati.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu s-a dat la Razvan Botezatu

„Vorbeam pe aplicația noastră, Grindr, aplicația pentru cupluri gay, cu un bărbat. La un moment mi-a spus, ca din întâmplare, că are o relație cu cineva cunoscut. Am insistat și am aflat că este vorba de Răzvan Ciobanu…”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Noi eram în tatonări de ceva vreme. Adică, iubitul lui s-a dat la mine, dar am decis să nu îi răspund avansurilor. Mi-era chiar rușine de Răzvan Ciobanu, eu îl aveam invitat pe canapea, la matinal, deseori, nu aș fi putut să îl privesc în ochi dacă aș fi ajuns în pat cu iubitul lui”, a mai spus el.

Computerul de bord al masinii in care a murit Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA! Senzorii din scaune vor spune daca mai era cineva cu el in masina!

Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului: „Sunt suspiciuni in dosar. Nu este gata nici expertiza masinii!” VIDEO

Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, care plange in hohote

Razvan Ciobanu a incercat sa se sinucida anul trecut. Suferea dupa fostul lui iubit

Publicat: 23 mai 2019, 14:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă