La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO

Publicat: 21 May. 2019, 15:43 News 3

Dupa moartea creatorului de moda, Dan Capatos, care a fost prieten bun cu el, investigheaza moartea lui. Designerul s-a stins din viata pe 29 aprilie, dupa Paste.

Unde se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat, pe surse, unde se indrepta cu masina lui Cercel. Creatorul de moda ar fi vorbit cu un barbat pe aplicatia mobila Grindr. Cei doi pareau sa se cunoasca de scurt timp, dar nu pareau a fi prieteni buni.

Dan Capatos a publicat in cadrul emisiunii XNS schimbul de mesaje dintre cei doi. La prima vedere, par banale, dar nu sunt. Se pare ca cei doi voiau sa se intalneasca pentru a petrece clipe impreuna. La Corbu nu exista, in acele zile, niciun festival cu muzica electronica, asa cum s-a speculat initial, in urma cu 2 saptamani.

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu


Cei doi ar fi conversat sambata noapte. Razvan Ciobanu ar fi ajuns in Mamaia la ora 4.20, iar conversatia lor este de la ora 5.12. Distanta dintre cei doi era mica, de 27 de km. Motiv pentru care Razvan Ciobanu s-ar fi incumetat sa mearga duminica seara pana la Corbu, desi nu era in stare sa conduca.

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO
La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO

„Cine ar vedea la prima citire acest dialog… pare unul chiar banal. În contextul ăsta, mie mi se pare de o importanţă capitală. Ăsta ar putea fi cumva o cheie a acestor evenimente pe care ne chinuim să le desluşim. Este clar că era localnic. Ce am mai înţeles vorbind zilele astea, de când am primit această discuţie, este că în momentul în care… Aşa se poartă oamenii pe aplicaţiile astea… Îşi dau întâlnire printr-un loc obscur, îmi cer scuze pentru cuvânt, şi oamenii dau drumul la treabă. Adică nu stau să se mai împrietenească prea mult“, a spus Dan Capatos.

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO„Răzvan Ciobanu nu face la stânga spre Ovidiu, el exact aşa a şi plecat, pe dunga roşie. Omul ăstra din mesaje trebuie identificat. Eu cred că Răzvan Ciobanu nu a greşit drumul. Eu cred că ştia drumul foarte bine, el se ducea… Asta că era drogat nu e niciun dubiu, că testele rapide l-au arătat drogat. Evident că se ducea la o întâlnire“, a afirmat Sorin Ovidiu Bălan, care a fost completat de Bordea: „Înseamnă că n-a vrut să fugă cu maşina. A vrut doar să treacă pe acolo repede, îşi face treaba şi se întoarce înapoi. Că toată lumea zicea că a fugit cu maşina la Bucureşti. Aşa, la un 30 de kilometri, e aproape, fac treaba şi m-am întors“.

 Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, care plange in hohote

Razvan Ciobanu a incercat sa se sinucida anul trecut. Suferea dupa fostul lui iubit

Razvan Ciobanu era violent? Pe cine a vrut sa bata in club, de Florii

Razvan Ciobanu, ‘caraus’ de droguri pentru un puscarias? Mara Banica face dezvaluiri socante VIDEO

Ultimele imagini filmate cu Razvan Ciobanu inainte sa moara! Statea trist si sprijinit de o masa in club si fuma non-stop! VIDEO

Razvan Ciobanu, jefuit la locul accidentului? Ce a disparut de pe trupul lui, in timp ce ambulanta si politia era acolo

Vezi aici imagini NECENZURATE cu cadavrul lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a luat drogul ‘Tina’? Ce este acest praf: ‘Nu dormi 2-3 zile, sau chiar si o saptamana’ VIDEO

Vica Blochina l-a reclamat pe Razvan Ciobanu la politie. Ce acuzatii i s-au adus acum cateva luni

Ce probleme avea Razvan Ciobanu? Vecinul lui a spus tot ADEVARUL! VIDEO

Droguri in masina lui Razvan Ciobanu? Politia a facut teste cu o substanta speciala. Ce au gasit VIDEO

Publicat: 21 May. 2019, 15:43 News 3
Pe aceeași temă