Elle Fanning a lesinat la un eveniment. Vedeta a fost ingrijita de sora ei

Publicat: 21 May. 2019, 14:55 Vedete

Actrița americană, membră a juriului care decernează premiul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes, și-a pierdut cunoștința pentru scurt timp.

Elle Fanning se afla la dineul Chopard Trophee, când și-a pierdut cunoștința și a căzut de pe scaunul pe care era așezată. Sora sa, actrița Dakota Fanning, a ajutat-o să se ridice, înainte ca Elle să fie scoasă din sală de membri ai echipelor de securitate.

Potrivit unor martori oculari, ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp. Actorul Colin Firth, care era așezat la o masă din apropiere, a sărit de pe scaun pentru a-și oferi ajutorul.

Elle Fanning a lesinat la un eveniment

Elle Fanning a scris ulterior un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram în care a dat asigurări că se simte bine.

În vârstă de 21 de ani, Elle Fanning a debutat în pelicula „I Am Sam” (2001) și a mai jucat în lungmetraje precum „Super 8”, de J. J. Abrams, pentru care a primit premiul Spotlight la Hollywood Film Festival, „We Bought a Zoo” (2011) și Maleficent (2014).

Actriţa americană Elle Fanning şi cineaştii grec Yórgos Lánthimos şi francez Robin Campillo se numără printre membrii juriului internaţional al festivalului, prezidat de regizorul mexican Alejandro González Iñárritu. Lor li s-au alăturat creatorul de benzi desenate şi regizorul francez Enki Bilal (Bug), scenarista şi regizoarea americană Kelly Reichardt, regizoarea italiană Alice Rohrwacher, regizorul polonez Pawel Pawlikowski şi actriţa şi regizoarea Maïmouna N’Diaye, din Burkina Faso.

Publicat: 21 May. 2019, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă