Razvan Ciobanu era violent? Ce spune Stephan Pelger, cel pe care a vrut sa il bata in club

Publicat: 19 May. 2019, 14:55 Vedete

Dupa moartea creatorului de moda, tot mai multe detalii despre el ies la iveala. Cei doi creatori de moda s-au certat la inceputul anului 2019.

Razvan Ciobanu era violent? Nu. Conform celor declarate de Stephan Pelger, care l-ar fi acuzat pe designer ca i-a furat un ceas scump, regretata vedeta care a murit in a doua zi de Paste era blanda. Cei doi erau prieteni buni de peste 8 ani si Razvan lua haine pe datorie, de la el.

Cu toate astea, Razvan Ciobanu a aparut la TV si a marturisit ca a fost acuzat de furt. Ar fi sustras din atelierul lui Pelger un ceas extrem de scump. Negand in presa acuzatia adusa, Ciobanu urma sa il dea in judecata dupa Paste, pentru a isi reabilita numele si reputatia patata.

Cei doi s-ar fi intalnit in seara de Florii. Este ultima oara cand s-au vazut live, fata in fata. Cand a aflat de moartea sa, Stephan Pelger a scis un mesaj scurt si sec, pe Facebook: ‘RIP Razvan’.

Razvan Ciobanu era violent?

„Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat.

Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Rzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv, eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș. Este inadmisibil!

Am fost cunoștințe, nu am avut același cercuri de prieteni, ne-am învârtit în aceeași industrie. Am fost, într-adevăr în acea seară în aceeași cub, însă fabulațiile devin inimaginabile și am introdus și dacă aceste prostii se mai perindă, voi lua acțiuni în judecată.  A trecut suficient timp, trebuie să lăsăm oamenii să se odihnească, Răzvan să aibă pacea lină.

La ieșire ne-am întâlnit, pe mine m-a condus un bodyguard afară până la mașină, pentru că era prea aglomerat. Nici măcar unul pe lângă altul nu am trecut! Nu am avut aceleași cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca și creator, ca și om de artă. Nu ne-am intersectat mai deloc ” a spus Stephan Pelger la „Star Matinal”.

Razvan Ciobanu a vrut sa il bata pe Stephan Pelger?

De Florii, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Pelger într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație„, au dezvăluit persoane din lumea modei pentru wowbiz.ro.

Ce avea Razvan Ciobanu pe harduri

„Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a declarat avocata Laura Vicol la Antena Stars.

Razvan Ciobanu, ‘caraus’ de droguri pentru un puscarias? Mara Banica face dezvaluiri socante VIDEO

Ultimele imagini filmate cu Razvan Ciobanu inainte sa moara! Statea trist si sprijinit de o masa in club si fuma non-stop! VIDEO

Razvan Ciobanu, jefuit la locul accidentului? Ce a disparut de pe trupul lui, in timp ce ambulanta si politia era acolo

Vezi aici imagini NECENZURATE cu cadavrul lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a luat drogul ‘Tina’? Ce este acest praf: ‘Nu dormi 2-3 zile, sau chiar si o saptamana’ VIDEO

Vica Blochina l-a reclamat pe Razvan Ciobanu la politie. Ce acuzatii i s-au adus acum cateva luni

Ce probleme avea Razvan Ciobanu? Vecinul lui a spus tot ADEVARUL! VIDEO

Droguri in masina lui Razvan Ciobanu? Politia a facut teste cu o substanta speciala. Ce au gasit VIDEO

Publicat: 19 May. 2019, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă