Cel mai bun truc pentru lamele de ras folosite. Le poti face ca noi, in cateva minute VIDEO

Publicat: 19 mai 2019, 12:23 Autor: madalina m. Viral

Daca iti doresti sa faci economie, poti incepe prin a nu mai cumpara lame de ras. In schimb, le poti da celor vechi cu mult mai multe intrebuintari.

Iti prezentam un truc pentru lamele de ras folosite, prin care le poti face ca noi! Data viitoare cand te gandesti sa le arunci, ar fi bine mai intai sa incerci aceasta metoda simpla. Clar vei ramane uimit de cat de bine functioneaza.

Dureaza doar cateva minute sa indepartezi urmele de uzura de pe lamele de ras vechi. De asemenea, inainte sa incerci acest truc, este recomandat sa le dezinfectezi corespunzator. In acest fel te asiguri ca in cazul unei accidentari cu lama de ras, rana nu se va infecta din pricina murdariei.

Asadar, lamele de ras pe care urmeaza sa le faci ca noi trebuie sa fie curate si uscate pentru a le putea oferi o viata noua. Trucul care te ajuta sa adormi repede si sa nu te trezesti noaptea

Cel mai ingenios truc pentru lamele de ras folosite!

Cel mai bun truc pentru lamele de ras folosite

Metoda ingenioasa poate fi pusa in practica oricand, cu mare usurinta. Veti avea nevoie de doar cateva unelte simple, insa esentiale pentru aceasta operatiune. Nicholas Cage vine in Romania 

Asigurati-va ca aveti la indemana o bucata mai mare de denim. Se poate folosi si orice alt tip de tesatura mai groasa, insa denimul este recomandat datorita proprietatilor sale in ceea ce priveste lustruirea.

Mai apoi, fiecare lama de ras pe care veti dori sa o refolositi trebuie frecata de cateva ori de bucata de material, in sens invers partii taioase. In functie de cata rabdare veti avea, se vor cunoaste si rezultatele. Procesul trebuie repetat intre 10 si 30 de minute, la fel ca in filmuletul de mai jos.

Desi unele tipuri de lame de ras sunt comercializate ca fiind de unica folosinta, in realitate pot fi utilizate de mai multe ori. De cele mai multe ori pot fi reconditionate pentru a-si recapata taisul, insa multi prefera sa le arunce dupa ce se tocesc. Dupa ce repetati miscarea pe bucata de denim de minimum 15 ori veti observa indata si diferenta.

(sursa: dailymail.co.uk)

 

Publicat: 19 mai 2019, 12:23 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă