Otilia Bilionera face bani buni dupa Ferma! Vedeta are concerte pe banda rulanta

Publicat: 13 May. 2019, 16:15 Vedete

Aparitia in cadrul emisiunii concurs de la PRO TV a fost un mic boost pentru cariera cantaretei. Dupa ce a fost eliminata la duel, a avut agenda plina de cantari.

Otilia Bilionera face bani buni dupa Ferma 2019. Vedeta a fost eliminata din competitie de catre o alta concurenta, Diana Belbita. Artista de 26 de ani nu a fost deloc suparata de faptul ca a parasit competitia si ca pierde sansa la premiul de 50.000 de euro.

Avand in vedere ca si-a negociat un contract teapan cu PRO TV (suma luata se incadreaza intre 3.000 si 5.000 de euro, pe saptamana, la Ferma 2019), Otilia Billionera nu a fost afectata de parasirea competitiei. Dupa eliminare, managerul i-a umplut agenda cu zeci de concerte, in diferite tari.

Otilia Bilionera face bani buni dupa Ferma

”Cât a fost în «Ferma», Otilia a avut peste 20 de cereri pentru concerte în străinătate. A pierdut câteva dintre ele, însă atunci când a ales să meargă în această competiţie, ne-am asumat de la bun început totul. Nu ne-au interesat banii, pentru că poate ar fi câştigat mai mult din concerte, nici popularitatea, pentru că Otilia este un artist extrem de iubit şi de popular în străinătate, însă a interesat-o experienţa. Ferma 2019. Geanina Ilies si Otilia au facut dus cu Kamara si i-au luat mintile! Imaginile sunt fierbinti rau

Urmează să cânte în Turcia, este cerută în zona Asiei, în Europa de Est. Nu vă pot spune cât încasează pentru un concert, întrucât preţul este stabilit în funcţie de anumite detalii, dar vă spun că este o artistă preţioasă”, a declarat pentru Click! managerul Otiliei, Ionuţ Bejenariu. Ferma 2019. Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime fara rusine

Publicat: 13 May. 2019, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă