Ioana Filimon si-a pierdut silueta silfida. S-a ingrasat 8 kilograme la „Ferma” VIDEO

Publicat: 29 May. 2019, 16:31 News 3

Trupul fostei Miss Romania a trecut prin cateva schimbari majore in timpul show-ului "Ferma".

Ioana Filimon si-a pierdut silueta silfida. Baietii au fost mai norocosi, fiindca au slabit insa pentru fete situatia sta cu totul altfel. Este cazul Ioanei Filimon, care a acumulat 8 kilograme in plus.

„Râdem, glumim, dar a fost foarte greu acolo. M-am îngrășat 8 kilograme. Am avut o problemă de sănătate, o dereglare hormonală și faptul că am mâncat grâu luat de la găini m-a dat peste cap total. Când am mâncat o cadă plină de ciocolată eram deja grasă, nu mai conta.

Atunci am trecut-o la pierderi. După ce m-am îngrășat, nu mi-a mai păsat, am mâncat să mă satur. În timpul «Fermei» am simțit că am prins contur, nu că eram neapărat grasă, eram plinuță, cu forme. Simțeam la probe, când aveam dueluri, simțeam că mă mișc mult mai greu, că mi-e greu să deszăpezesc, să stau cu multe haine pe mine.

Ioana Filimon si-a pierdut silueta silfida

Deja nu mă mai încăpeau pantalonii. La TV nu s-a văzut, dar era așa de frig, încât aveam trei perechi de pantaloni pe noi! La un moment dat, nu mai intrau decât două perechi, iar pe a doua nu mai puteam să o închid. Atunci am văzut că e grav și am intrat în panică.

Acum mănânc sănătos și cât de cât la aceleași ore. Încerc să mențin un ritm, să merg și la sală. Acum, că s-a terminat «Ferma», sunt mai bine psihic, sunt mai liniștită și nu mai iau kilograme. Acolo puneam pe mine doar că mă gândeam că e mai bine să mănânc, să se depună, că cine știe?

Făceam provizii pentru iarnă. Așa era gândirea mea când primeam o farfurie cu mâncare: să mănânc repede, că nu știu când mai prind. Așa era acolo, pe viață și pe moarte” a spus Ioana Filimon, potrivit Libertatea.

Publicat: 29 May. 2019, 16:31 News 3
Pe aceeași temă