Iulia Vantur s-a facut bruneta! Cum arata vedeta cu par negru si scurt

Publicat: 29 May. 2019, 14:50 Vedete

Ani de zile, fosta prezentatoare PRO TV ne-a obisnuit cu acelasi look. Pletele ei blonde au fost mereu la loc de cinste, in diferite coafuri. Apoi au devenit satene si acum brunete!

Iulia Vantur s-a facut bruneta cu ajutorul hairstylistului. Adrian Perjovschi este cel ‘vinovat’ de noul look brunet al vedetei. Vedeta a acceptat oferta lui de a o transforma si rezultatul este uluitor. Iulia Vantur e de nerecunoscut cu par brunet, scurt si cu breton.

Pentru ca se afla in Romania pentru o perioada scurta de timp, vedeta isi umple zilele libere. Aceasta a fost la salon unde a acceptat sa se transforme din satena in bruneta. In plus, look-ul nou, de bruneta sexy, a fost completat de un machiaj indraznet si tatuaje pe corp.

Iulia Vantur s-a facut bruneta

“Am spus da la tot ce am spus nu de-a lungul timpului în materie de look. Nu am vrut niciodată să fiu brunetă, cu bretonul nu am fost niciodată prietenă, am respins din start ideea de a-mi face vreodată vreun tatuaj și rar am acceptat un make-up foarte abundent. Și iată-mă astăzi cu toate «nu-urile» date peste cap datorită lui Adi și ce bine esteeee!”, a povestit Iulia Vantur.

Iulia Vantur, superba la Viva Party! A stralucit intr-o rochie semnata Cristina Savulescu. Ce spune despre nunta cu Salman Khan

Cum arata Iulia Vantur cu par negru si scurt

„Am făcut-o brunetă pe Iulia, nu-mi vine să cred că spun asta și că am făcut asta. A fost o provocare teribilă pentru mine, pentru că m-am ferit mereu să-i pun un negru în părul ei blond, nu pentru că nu i-ar fi stat bine, ci pentru că negrul se scoate foarte greu din păr. Așa că acum gândul că facem ceva temporar mi-a dat încredere că va ieși ceva superb.

Oricum Iulia ne-a demonstrat tuturor de-a lungul timpului că este superbă oricum, că este cumva deasupra oricăror schimbări de look și culori folosite în par. Iulia are acea frumusețe cameleonică care permite jocul cu nuanțele și cu schimbările de look, este cumva idealul pentru orice hairstylist căruia îi plac transformările radicale”, a declarat hairstylistul, citat de click.ro.

Au dat totul pe fata: cum l-a serbat Iulia Vantur pe Salman Khan! Starul indian a dat o petrecere de pomina

Publicat: 29 May. 2019, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă