Diana Belbita a fost zarita cu noul iubit in oras. Unde au petrecut cei doi

Publicat: 28 May. 2019, 14:43 Vedete

Dianei Belbita, concurenta la "Ferma", i s-au aprins calcaile dupa marele castigator al show-ului.

Diana Belbita a fost zarita cu noul iubit in oras. In decursul show-ului „Ferma”, Diana si Marius s-au apropiat din ce in ce mai mult si chiar au fost surprinse apropieri intime intre cei doi.

Astfel ca dupa terminarea show-ului, cei doi au continuat sa se vada si chiar au fost surprinsi intr-o seara, petrecand cateva ore in oras, potrivit WOWbiz.ro.

Diana Belbita a fost zarita cu noul iubit in oras

Diana Belbita a fost zarita cu noul iubit in oras

Astfel Diana, „Printesa Razboinica”, si Marius, marele castigator al Fermei isi traiesc povestea de iubire discret, sau asta incearca sa faca.

Marius a socat pe toata lumea atunci cand a castigat marele premiu al show-ului „Ferma”, fiindca Morosanu era printre favoriti si toata lumea se astepta ca el sa ramana pe locul 1.

Diana si Marius au petrecut intr-un club de fite din capitala, insa inainte de asta au petrecut minune bune in fata clubului si cu greu s-au abtinut sa nu dea fraul liber pasiunii.

La inceputul show-ului cei doi pareau prieteni foarte apropiati, insa prietenia lor s-a transformat in altceva, mai ales ca niciunul nu avea pe cineva acasa atunci cand a inceput show-ul.

Se pare ca show-ul a fost un adevarat cupidon pentru multi concurenti, fiindca si Brigitte cu Florin Pastrama s-au indragostit nebuneste, iar ieri chiar au facut nunta, socand pe toata lumea.

Imagini in premiera de la cununia civila dintre Pastrama si Brigitte

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama

Publicat: 28 May. 2019, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă