Imagini in premiera de la cununia civila dintre Pastrama si Brigitte! „Noi visam la un copil!” Cat de sexy a fost Otniela! VIDEO

Publicat: 28 mai 2019, 10:38 Autor: D. C. News 3

Brigitte si Pastrama sunt oficial sot si sotie iar urmatorul pas la care deja se gandesc este sa devina parinti.

Imagini de la cununia civila dintre Pastrama si Brigitte! „Visam la un copil!” Brigitte si Florin Pastrama tocmai au devenit oficial domnul si doamna Pastrana dupa ce s-au casatorit civili ieri in Voluntari.

Povestea de dragoste care a început acum câteva luni, în timpul emisiunii ”Ferma – Un nou început”, a devenit de astăzi oficială. Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au spus ”Da” și și-au legat destinele în fața legii. Desi la inceput nimeni nu credea in ei se pare ca povestea lor a fost una bazata pe sentimente reale iar acum deja se gandesc sa faca si un copil impreuna.

Surpriza casatoriei imediat dupa emisiune a fost atat de mare pentru prietenel lui Brigitte incat doua dintre ele chiar au incercat si pe ultima suta de metri sa incerce sa o faca sa se razgandeasca.

Imagini de la cununia civila dintre Pastrama si Brigitte

Printre invitați la eveniment s-au aflat Oana Roma, Ioana Filimon, Cristina Szeifert, sora lui Brigitte, dar și familiile celor doi. Desigur, nu puteau Otilia Bilionera și Otniela care au fost domnisoare de onoare. Otniela insa a ales sa se imbrace extrem de sexy, intr-o rochita foarte scurta, tocmai pentru a-i aminti lui Brigitte ca, la un moment dat in FERMA, au fost rivale si ca Florin Pastrama si-ar fi dorit o aventura si cu focoasa blonda.

”Eu sunt fericită pentru ea, recunosc că pe el nu-l cunosc deloc, astăzi l-am cvăzut prima oară, dar eu am tot vorbit cu ea în această perioadă și mi-a spus că se căsătorește, că s-a îndrăgostit. Eu am fost surprinsă, dar important este să fie fericită”, a declarat Oana Roman pentru protv.ro

Ioana Filimon a vorbit si ea despre casnicia dintre Pastrama si Brigitte: ”Sincer, când Pastramă a cerut-o pe Brigitte, în Fermă, nu mă gândeam c-o să fie momentul ăsta și c-o să-i văd aici, când semnează și Brigitte devine Pastramă. Mă bucur pentru ei”.

Brigitte a făcut și primele declarații în calitate de doamna Pastramă: ”Mă simt mai liniștită, așteptam acest moment și vreau să zic că din momentul în care i-am dat sufletul și trupul meu lui Florin, am făcut-o pentru o relație de durată și nu pentru o relație de o noapte. Am știut că o să ajungem aici. Noi visăm la un copil, dar lăsăm pe Dumnezeu să se ocupe de acest lucru”.

Florin Pastramă este fericit că s-a căsătorit si a vorbit in stilul lui caracteristic: ”Mă simt foarte fericit, este visul meu, visul tatălui meu, să mă căsătoresc și să port numele mai departe. Pastramă e un brand. Dacă nu eu, atunci cine? Eu sunt bun, dar ea e nebună. E greu cu ea!”.

Publicat: 28 mai 2019, 10:38 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă