Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni

Publicat: 28 mai 2019, 10:25 Autor: D. C. Vedete

Luni, 27 mai, cei doi fosti concurenti in cadrul emisiunii Ferma de la PRO TV, s-au cununat civil. Acestia au o relatie de neinteles pentru unii.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Cum era si normal, dupa cununia civila pe care cei doi au avut-o in Voluntari, judetul Ilfov, s-a baut si s-a petrecut la greu. La un moment dat, Brigitte Sfat si-a schimbat statusul si numele, pe Facebook.

Asa cum era si normal, Brigitte Sfat a luat numele lui Florin Pastrama. Aceasta se numeste acum, in acte si pe Facebook, Brigitte Pastrama, dar asta nu e tot. Bruneta nu a renuntat complet la numele lui Ilie Nastase.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat

Aceasta a trecut, tot pe Facebook, sub noul ei nume de doamna, fostul ei nume de doamna. Adica o insiruire a ultimelor sale mariaje. Din Brigitte Sfat a ajuns Brigitte Pastrama cu un strop de Brigitte Nastase, in paranteze.

Fostul ei sot, jucatorul de tenis Ilie Nastase, sigur va turba cand va vedea asta. Ilie Nastase nu a iertat-o pe Brigitte nici chiar in ziua nuntii ei si a avut o reactie foarte agresiva referitoare la faptul ca ea i-a purtat numele pana acum. Ieri, Brigitte si Florin Pastrama au devenit doamna si domnul Pastrama, iar idila lor s-a transformat intr-o casatorie, devenind o familie cu acte in regula.

Brigitte nu renunta la numele Nastase

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Brigitte Sfat, dupa cununia cu Pastrama! Ilie Nastase va innebuni

Bucuria lui Brigitte ca s-a casatorit a fost cumva impartasita si de Ilie Nastase pentru ca de acum nu ii va mai face „de ras” numele. Desi Ilie Nastase si Brigitte au divortat inca, din septembrie anul trecut, se pare ca Ilie a fost foarte deranjat ca Brigitte a continuat sa apara public prezentandu-se cu numele lui si facand dese referiri la casnicia cu el, desi el intre timp s-a recasatorit.

“Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase, pentru Click!.

Brigitte Nastase, dezvaluiri infioratoare: „Am fugit asa cum eram mutilata, cu fisura pe craniu, hematom pe splina”

Publicat: 28 mai 2019, 10:25 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă