Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei! Declaratiile cu care o atacata pe fosta lui sotie!

Publicat: 28 mai 2019, 09:04 Autor: D. C. News 3

Brigitte si Pastrama s-au casatorit ieri, la Primaria Voluntari, iar Ilie Nastase a taxat-o imediat pe fosta lui sotie.

Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei! Ilie Nastase nu a iertat-o pe Brigitte nici chiar in ziua nuntii ei si a avut o reactie foarte agresiva referitoare la faptul ca ea i-a purtat numele pana acum. Ieri, Brigitte si Florin Pastrama au devenit doamna si domnul Pastrama, iar idila lor s-a transformat intr-o casatorie, devenind o familie cu acte in regula.

Bucuria lui Brigitte ca s-a casatorit a fost cumva impartasita si de Ilie Nastase pentru ca de acum nu ii va mai face „de ras” numele. Desi Ilie Nastase si Brigitte au divortat inca, din septembrie anul trecut, se pare ca Ilie a fost foarte deranjat ca Brigitte a continuat sa apara public prezentandu-se cu numele lui si facand dese referiri la casnicia cu el, desi el intre timp s-a recasatorit.

“Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase, pentru Click!.

Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei! Declaratii dure!

Ilie Nastase insa a trecut foarte rapid peste Brigitte si deja din luna aprilie a facut cununia civila cu Ioana Simion, noua lui sotie, iar in luna august isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu. Petrecerea lor de nunta va fi una restransa, iar nas le va fi Viorel Paunescu.

Cat despre Brigitte ea a avut un moment de sinceritate si dupa ce a iesit din FERMA cand a recunoscut ca dupa despartirea de Ilie Nastase a incercat sa pozeze in femeia fericita si de succes, simuland o relatie cu Cornel, fostul ei partener. Teama ei era „sa nu rada Ilie” de ea ca el este capabil la varsta lui sa-si refaca viata iar ea nu. Inclusiv in cadrul emisiunii atunci cand avea certuri aprinse cu Florin Pastrama i-a spus acestuia ca o sa rada Ilie de ea cand o sa se uite la televizor si o sa vada cu ce barbat este acum.

Publicat: 28 mai 2019, 09:04 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă