Gabi Cristea si Tavi Clonda, prima vacanta cu fetele. Cum se vor descurca

Publicat: 27 May. 2019, 20:14 Vedete

Fericitii parinti urmeaza sa plece in prima vacanta in formula de patru, si sunt foarte entuziasmati.

Gabi Cristea si Tavi Clonda, prima vacanta cu fetele. Cei doi urmeaza sa plece in vacanta in Turcia, cu ambele fetite, insa pentru a se pueta descurca vor mai avea pe cineva cu ei, o prietena apropiata.

Gabi si Tavi au participat la petrecerea Viva!, iar acolo au acordat un interviu pentru Libertatea in care au povestit cum este viata cu doua fetite si cum se descurca.

Gabi Cristea si Tavi Clonda, prima vacanta cu fetele

Tavi Clonda și Gabi Cristea și-au luat pistoale și câini

„E casa plină și e agitație multă, bine, nu tot timpul, pentru că mai doarme cea mică. Avem pe cineva care să ne ajute. Este mama unei prietene, care stă cu noi, mai vine mama lui Tavi, bunica fetelor, dar și Paula, prietena noatră. Avem ajutoare acum mai multe decât am avut cu Victoria, slavă Domnului” a spus Gabriela Cristea, potrivit Libertatea.

Gabriela Cristea este extrem de fericita fiindca fetitele ei seamana foarte bine, parand gemene: „Parcă am avea gemene la distanță de un an jumate. Da, s-a întâmplat să fie așa, să semene, Victoria este foarte frumoasă și dacă Iris va fi la fel de frumoasă, atunci eu sunt foarte fericită” a continuat aceasta.

Gabi Cristea si Tavi Clonda, concediu in Turcia

Fericitii parinti vor pleca luna viitoare in vacanta cu Victoria si Iris, fiind prima plecare cu ambele fete. Insa alaturi de ei va mai fi cineva, prietena lor apropiata, Paula, care ii va ajuta cu tot ce au nevoie.

„Plecăm peste două săptămâni și jumătate în Turcia, la un all inclusive, clasic, în Belek, ne-am luat o vacanță mai fițoasă, ca să zic așa. Vacanța în 4 nu o să fie chiar în patru, o să fie cu un pic de ajutor, o să fie și Paula, pentru că ea a avut disponibilitate să meargă cu noi” a incheiat aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 27 May. 2019, 20:14 Vedete
Pe aceeași temă