Gabriela Cristea a dezvăluit că are probleme grave de sănătate! ”Făceam niște bubițe mici… ”

Publicat: 14 May. 2020, 11:17 Vedete

Gabi Cristea își face singură manichiura de la 14 ani și abia acum a dezvăluit adevăratul motiv! Prezentatoarea TV a avut probleme de sănătate când și-a făcut manichiura la salon, din cauza unei alergii. 

Vedeta tv nu se lasă pe mâna nimănui atunci când vine vorba despre îngrijirea unghiilor. Motivul? Este alergică!

După 10 ani în care nu am reușit să am manichiura aranjată din cauza unei alergii, datorită unui sfat de la voi, și cu ajutorul T******, care mi-a oferit consultanță, am descoperit oja semipermanentă de la C****** cu care nu am avut nicio problemă. Dacă pui întrebarea potrivită și găsești consultantul profesionist, găsești răspunsul la problemele tale. Dilema mea este ce culoare să aleg pentru data viitoare: roșu ciclam sau fistic”, a scris Gabi Cristea pe una din paginile ei de socializare.

Ei bine, curioșii au și scris zeci de întrebări: Gabi, îți poți face singură manichiura semi?, a întrebat-o un internaut.

M-am uitat la un tutorial și a fost simplu. Eu oricum mă ocup de manichiura mea de la 14 ani, singură, i-a răspuns Gabriela Cristea.

O altă admiratoare a întrebat-o ce fel de alergii face, asta pentru că și ea a avut o problemă asemănătoare când a folosit o anumită ojă: Ce fel de alergii???”.

Mă mâncau buricele degetelor, mi se înroșeau și făceam niste bubițe mici”, i-a răspuns Gabi Cristea.

Acum însă, vedeta tv se pare că s-a “perfecționat” în a face manichiura. Ea și-a achiționat o lampă specială și știe să-și facă unghiile cu ojă semipermanentă, tot singură!

Capturi: Instagram by Gabriela Cristea

 

 

Publicat: 14 May. 2020, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă