EXCLUSIV. Tavi Clonda și Gabi Cristea și-au luat pistoale și câini. De ce au recurs la asemenea gest

Publicat: 24 May. 2019, 23:00 Vedete

Tavi Clonda ne-a mărturisit că are o responsabilitate mare și că încă încearcă să se adapteze. Pe de altă parte, Gabi Cristea spune că soțul ei de descurcă foarte bine ca tatic.

Gabi Cristea și Tavi Clonda au fost miercuri seară la petrecerea Viva!, prima lor ieșire în doi de când a venit pe lume cea de-a doua fetiță a lor, Iris. În timp ce vedeta tv ne-a povestit despre cum se simte și cât a luat în greutate în timpul sarcinii, artistul, tată de fete, recunoaște că nu îi este ușor și că… l-a cam luat panica.

“Am scăpat de acasă! Doar noi doi, pentru două ore. E prima ieșire de când a venit pe lume cea de-a doua fetiță a noastră. Victoria și Iris sunt acasă, sunt în siguranță. Suntem liniștiți pentru că sunt pe mâini bune. Plus că avem și camere de supraveghere și chiar acum mă uit la ele, de pe telefon. Fix acum fetele sunt în living amândouă, încă nu s-au culcat. Victoria a fost geloasă la început, pe sora ei mai mică, mai are și acum perioade, dar la început a fost un pic mai grav. Acum s-a mai obișnuit și e mai ok, dar mai are momente de gelozie. 

Tavi Clonda și Gabi Cristea și-au luat pistoale


Să știi că de când am conștientizat că am trei fete (2 fiice și soția Gabriela Cristea – n.r.), m-a cam luat panica, așa. Cum să zic… îmi pare tare bine, sunt tare mândru, dar responsabilitatea este destul de mare. Trebuie să am grijă ce fac, cum fac, nu mi-e foarte ușor… de la băiatul ăla singur, vagabond, liber de contract… s-a schimbat situația. Și destul de repede. Încă încerc să mă mai adaptez, și sper eu că reusesc”, a declarat Tavi Clonda pentru Ciao.ro.

 “S-a adaptat repede și foarte bine”, a completat Gabi Cristea.

“Am două pistoale, să știi. Și eu, și Gabriela, avem permis. Așa e treaba”, ne-a mai spus artistul. “Si căței. Două bucăți! Fioroși”, a adăugat Gabriela Cristea, zâmbind.

Vedeta tv ne-a mai spus cât de mult o sprijină soțul și cum a fost lângă ea în momentele frumoase, dar mai ales în cele grele. Unul din motivele pentru care Gabriela Cristea nu a avut depresii postnatale este, probabil, și faptul că Tavi i-a fost alături, a susținut-o și a ajutat-o să depășească anumite perioade cu care se confruntă, în general, gravidele. “Nu am avut depresii postnatale. Am avut niște atacuri de panică înainte să nasc primul copil, pe Victoria, dar m-am convins că totul este în regulă și la a doua sarcină totul a decurs perfect. Tavi a fost mereu lângă mine”, ne-a declarat Gabi Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, pregătiri pentru botez

Deși are doar 2 luni și câteva zile de când a născut, bruneta a reușit deja să scape de câteva kilograme, chiar dacă nu ține nicio dietă.

“Am luat multe kilograme în greutate. Nu le pierdusem pe toate din prima sarcină și au venit următoarele, ca să zic așa. Nu țin dietă pentru că nu prea pot, alăptez, însă beau ceaiuri foarte multe și apă să mă hidratez, și încerc să mănânc în general carne și legume. Nu mi-am propus să dau jos un anumit număr de kilograme, vreau să slăbesc cât o să reușesc și până o să mă simt confortabil. La petrecere, multă lume mi-a spus că arăt bine, însă eu, recunosc, nu mă simt atât de confortabil pentru că am câteva kilograme în plus. Încet – încet încerc să rezolv și problema asta. Dar, faptul că am venit la acest eveniment și că mulți oameni mi-au spus că arăt bine, îmi dă o energie pozitivă să merg mai departe”, a mai spus Gabriela pentru Ciao.ro.

Întrebați dacă au început deja organizarea botezului micuței Iris, cei doi părinți au dezvăluit că și-au propus ca petrecerea să aibă loc în toamnă: “Abia acum am început să discutăm despre petrecerea de botez, probabil o vom face în septembrie”, ne-au mai spus cei doi, în exclusivitate.

Publicat: 24 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă