Secretul casniciei lui Tavi Clonda. Cele 3 lucruri pe care le face des cu Gabi Cristea

Publicat: 15 Apr. 2019, 12:56 Vedete

Cei doi sunt casatoriti in fata Domnului din toamna lui 2018, dar s-au cununat mai devreme. Au impreuna doua fetite frumusele foc pe care le adora!

Secretul casniciei lui Tavi Clonda a fost divulgat de artist. Evident, este vorba de un secret care merge in cazul lor. Cantaretul sustine ca face 3 lucruri des, alaturi de Gabi Cristea, sotia lui. Dieta Gabi Cristea. Cum arata meniul cu care vedeta slabeste dupa nastere!

Si anume, cei doi au o relatie cat se poate de frumoasa. Primul lucru pe care il fac mereu e sa comunice intre ei. Isi spun vrute si nevrute si discuta orice aspect, bucurie, suparare si tot asa. In al doilea rand, Tavi Clonda si Gabi Cristea au o viata sexuala activa.

Secretul casniciei lui Tavi Clonda

Chiar si Gabi Cristea tot marturisea, in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi, ca un cuplu trebuie sa faca sex des. Tocmai de aceea fanii ei s-au infuriat si, la un moment dat, au inceput sa o faca ‘obsedata sexual’ pe Facebook – detalii aici!

  • „Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, a declarat Tavi Clonda, potrivit wowbiz.ro.
Publicat: 15 Apr. 2019, 12:56 Vedete
Pe aceeași temă