Florin Vasilica are hernie de disc. Cantaretul de muzica populara sufera chinuri cumplite! VIDEO

Publicat: 15 Apr. 2019, 10:58 Vedete

Cantaretul de muzica populara, fiul regretatului artist de muzica populara Liviu Vasilica, are probleme de sanatate. Acesta sufera dureri cumplite.

Florin Vasilica are hernie de disc. Artistul a avut probleme serioase in ultimele saptamani. Din cauza herniei de disc, descoperita in faza incipienta, artistul a avut dureri, ameteli si nu putea merge.

A ajuns de urgenta la medic unde si-a facut un set de analize. Cum Florin Vasilica are hernie de disc in faza incipienta, medicul i-a recomandat un tratament. Artistul face infiltratii cu ozon si fizioterapie.

Daca dupa tot acest tratament Florin Vasilica nu se simte mai bine, medicii vor fi nevoiti sa il opereze. Sa speram ca starea de sanatate a artistului se va imbunatati.

Florin Vasilica are hernie de disc VIDEO


„Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale.

Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă.

Încerc să nu ajung la operație. Nucleoplastie se numește această intervenție și costă destul de mult. Mi-e puțin teamă, dar am auzit că recuperarea nu e atât de grea ca atunci când se realizează cu bisturiul. E mai delicată această intervenție modernă”, a declarat Florin Vasilică pentru click.ro.

Publicat: 15 Apr. 2019, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă