Cat sta pe bara Simona Halep. Antrenorul Marius Comanescu a vorbit despre problemele jucatoarei

Publicat: 19 Oct. 2018, 16:31 Vedete

In urma cu 2-3 zile, jucatoarea de tenis a anuntat ca se retrage din doua mari turnee.

Problemele de sanatate pe care le are o tin departe de terenul de tenis. Jucatoarea a anuntat in urma cu o saptamana ca are hernie de disc. Acum am aflat cat sta pe bara Simona Halep. Antrenorul Marius Comanescu a vorbit despre problemele jucatoarei. Acesta sustine ca Simo trebuie sa revina pe teren cand se simte vindecata.

„E o surpriză neplăcută şi mă gândesc cât de greu este pentru orice sportiv…când ai avut un an atât de bun, când eşti numărul unu, să nu poţi să-ţi aperi şansele…Sportivul întotdeuna când e pe teren joacă şi dacă îi e bine continuă, e foarte greu să-l opreşti atunci.

Îl cunosc pe Teo Cercel (n.red. – preparatorul fizic al Simonei Halep) şi pe Simona, şi nu cred că problema e de la pregătirea fizică”, a spus Comănescu la ProSport LIVE.

Cat sta pe bara Simona Halep

Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Anuntul e oficial!Antrenorul Marius Comanescu sustine ca Simona Halep trebuie sa stea pe tusa cat isi doreste. Jucatoarea trebuie sa revina in momentul in care se simte bine si sa nu isi puna sanatatea in pericol mai devreme decat trebuie.

„Pauza trebuie să fie exact atât cât are nevoie, nici mai mult, nici mai puţin. Sunt întotdeauna tot felul de probleme pe care sportivii şi le fac, mai ales mentale. Ei spun: „Aoleu, am stat prea mult!’. Ar trebui o pauză exactă, nu mai puţin.

Greşeala multora e că-şi doresc foarte mult să se întoarcă pe teren repede şi atunci riscă să le revină problemele medicale. Dacă îi e rău Simonei şi e o problemă serioasă, atunci a făcut bine că s-a retras”, a mai adaugat Marius Comanescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Oct. 2018, 16:31 Vedete
Pe aceeași temă