Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc si trebuie sa se opereze de urgenta! A plans si Gina Pistol cand a aflat! VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete

Gina Pistol a plans cand le-a transmis celorlalti concurenti mesajul audio lasat de Paul si Jojo care au parasit competitia fara sa apuce sa-si ia adio de la colegi.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc! Asia Express s-a terminat pentru Paul Ipate si Jojo cum nu se putea mai rau. Cei doi au fost nevoiti sa abandoneze competitia din motive medicale.

Paul Ipate a intrat in competitie stiind ca va fi greu si ca in urma cu 5 ani a suferit o operatie de hernie de disc. Din cate se pare faptul ca a carat atat de mult timp rucsacul atat de greu in spate si chiar uneori l-a luat si pe cel carat de Jojo l-a facut sa aiba din nou probleme cu spatele. Se pare ca hernia lui de disc a revenit dupa ce a simtit dureri puternice pe spate.

A mers de urgenta la un spital din India unde a facut un RMN si medicii i-au spus ca daca mai ridica vreo greutate in zilele urmatoare va trebui sa fie operat imediat, pe langa asta vestile proaste au continuat pentru Paul. Chiar daca nu mai face niciun efort fizic care sa-i implice spatele, o noua operatie nu este decat amanata si nu exclusa.

„Initial nu am crezut ca e o chestie foarte grava, pentru ca nu e prima oara cand am treaba asta. Eu am o operatie la spate de acum 5-6 ani, dar care a fost tinuta sub control, altfel nu veneam aici. Problema e ca acum sunt niste dureri. Am ajuns la spital, am facut un RMN. Neurochirurgul de la spital mi-a zis ca daca mai merg cu rucsacul in spinare voi ajunge la operatie in cateva zile, daca merg si nu mai car nimic, e doar o chestiune pe care eu o amann, dar tot voi ajunge la operatie. Atunci din punctul meu de vedere lucrurile sunt destul de clare” a declarat Paul vizibil miscat.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă