Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc si trebuie sa se opereze de urgenta! A plans si Gina Pistol cand a aflat! VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete

Gina Pistol a plans cand le-a transmis celorlalti concurenti mesajul audio lasat de Paul si Jojo care au parasit competitia fara sa apuce sa-si ia adio de la colegi.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc! Asia Express s-a terminat pentru Paul Ipate si Jojo cum nu se putea mai rau. Cei doi au fost nevoiti sa abandoneze competitia din motive medicale.

Paul Ipate a intrat in competitie stiind ca va fi greu si ca in urma cu 5 ani a suferit o operatie de hernie de disc. Din cate se pare faptul ca a carat atat de mult timp rucsacul atat de greu in spate si chiar uneori l-a luat si pe cel carat de Jojo l-a facut sa aiba din nou probleme cu spatele. Se pare ca hernia lui de disc a revenit dupa ce a simtit dureri puternice pe spate.

A mers de urgenta la un spital din India unde a facut un RMN si medicii i-au spus ca daca mai ridica vreo greutate in zilele urmatoare va trebui sa fie operat imediat, pe langa asta vestile proaste au continuat pentru Paul. Chiar daca nu mai face niciun efort fizic care sa-i implice spatele, o noua operatie nu este decat amanata si nu exclusa.

„Initial nu am crezut ca e o chestie foarte grava, pentru ca nu e prima oara cand am treaba asta. Eu am o operatie la spate de acum 5-6 ani, dar care a fost tinuta sub control, altfel nu veneam aici. Problema e ca acum sunt niste dureri. Am ajuns la spital, am facut un RMN. Neurochirurgul de la spital mi-a zis ca daca mai merg cu rucsacul in spinare voi ajunge la operatie in cateva zile, daca merg si nu mai car nimic, e doar o chestiune pe care eu o amann, dar tot voi ajunge la operatie. Atunci din punctul meu de vedere lucrurile sunt destul de clare” a declarat Paul vizibil miscat.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc!

„Mie imi pare rau ca Paul a patit asta pentru ca au fost nenumarate momente in care i-am spus sa nu ia rucsacul meu. Imi amintesc ca atunci cand mi s-a facut mie rau a luat el rucsacul meu si a mers cu el si stiam ca el are o sensibilitate. Trebuia sa tin cu dintii de rucsac. Eu permanent am fost ingrijorata din acest motiv. Poate daca n-ar fi facut asta in anumite momente poate ca nu s-ar fi ajuns aici” a declarat si Jojo plangand in hohote.

Despre motivele participarii si experienta Asia Express pentru el, Paul Ipate are totusi doar cuvinte frumoase: „Stiam de la inceput cat de greu va fi, dar ne-a si placut, ne-am si dorit sa ajungem aici. Nu ne-am plans niciodata, n-am zis niciodata „votati-ne ca ne e dor de copii”. Este o experienta irepetabila pentru noi. „

Jojo a avut si ea doar cuvinte incredibil de emotionante pentru ceea ce a inseamnat pentru ei doi Asia Express: „Noi am privit-o ca pe o aventura extraordinara si ca pe o calatorie spirituala. O ocazie de a participa la ceva diferit care sa ne schimbe perspectiva asupra vietii si chiar asa a fost, chiar daca nu ajungem in Mumbai. Sentimental si spiritual vorbind am venit si pentru noi ca sa traim exprienta asta ca si cuplu, pentru ca e o chestie care ti se intampla o data in viata. Este experienta vietii noastre.”

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă