Cornelia Catanga a slabit 27 de kg. Se topeste de dorul fiului sau!

Publicat: 24 Mar. 2019, 18:52 Vedete

Cantareata in varsta de 61 de ani a socat la ultima aparitie in public. Artista a fost prezenta la relansarea Casei de Discuri Electrecord.

Cornelia Catanga a slabit 27 de kg. Artista sustine ca slabirea ei drastica din ultimele luni sunt datorate fiului sau. Mutarea lui in America, unde locuieste de cateva luni alaturi de sotia lui, a uscat-o pe Cornelia Catanga. Artista ii duce dorul, zi de zil.

In prezent, Cornelia Catanga a slabit 27 de kg si a ajuns sa cantareasca 53 de kg. Peste cateva luni, fiul ei se va casatori cu Alina, o tanara nascuta si crescuta in America. Cornelia Catanga va fi soacra mare.

Cornelia Catanga a slabit 27 de kg

“Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a declarat Cornelia Catanga pentru Click!

“O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă”, a mai adaugat artista.

Alexandru Padureanu, indragostit de Alina

”Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să locuim acolo, după căsătorie, acolo o să îmi urmez şi cariera artistică ! Am cântat în faimosul club la «Blue Note», invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval!”, a marturisit fiul Corneliei Catanga.

”El mă face cea mai fericită persoană din lume şi mă înţelege. Dumnezeu l-a trimis în viaţa mea când am avut nevoie de el cel mai mult. E un om atât de talentat, cinstit şi iubitor. Ştiu că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile când l-a trimis pe Alexandru”, a marturisit Alina.

Cornelia Catanga, probleme de sanatate

”Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă. Eu însă mi-am dorit să fiu mamă!”, a mai dezvăluit Cornelia Catanga.

Cântăreaţa a ajuns în 2018 la spital, cu tensiune oculară: ”Nu mai vedeam bine, mă durea capul îngrozitor. Am trecut printr-o serie de analize, m-au consultat doi medici foarte buni, Monica Pop şi Marian Burcea. Fiul meu a stat cu mine la spital, el este ajutorul meu, el este sufletul meu. Eu nu pot citi o carte, nu mă pot uita la televizor, nu pot trimite un sms, îmi petrec ziua ascultând muzică. La televiziuni merg numai însoţită de soţul meu, Aurel Pădureanu”, a mai adăugat Cornelia.

Publicat: 24 Mar. 2019, 18:52 Vedete
Pe aceeași temă