Catalin Scarlatescu, sarut cu o cantareata blonda. Cine este tanara norocoasa!

Publicat: 24 Mar. 2019, 14:40 Vedete

Zilele trecute, bucatarul de la Chefi la cutite a fost surprins in timp ce se saruta cu o cantareata. Tanara a fost deranjata de speculatiile aparute.

Catalin Scarlatescu, sarut cu o cantareata blonda. Numele ei este Maria Andria si este cantareata. Tanara a fost cuplata automat de gurile rele cu vedeta Antena 1. Din nefericire, Catalin Scarlatescu sustine ca nu exista mai mult decat prietenie si acel sarut.

Maria Andria a fost invitata in platoul Antena Stars unde a fost intrebata despre Catalin Scarlatescu. Scena sarutului si intrebarile au parut sa o incomodeze pe tanara. Maria Andria a facut un intreg spectacol, iesind din platou. A revenit abia dupa ce Catalin a dat un telefon.

Catalin Scarlatescu, sarut cu o cantareata blonda

„Ce-am făcut, domne? De ce plânge? Ne-am pupat pe obraz, prietenește. Stai să văd și eu imaginile. Uite, vezi că mă pupă pe obraz. Ea a fost la noi la emisiune și colegii mei atunci ne-au lăsat în platou singuri. Ea s-a întors în România și ne-am întâlnit, a fost o lansare de trei vinuri și atâta tot.

Vă rog frumos, calm. Ea fumează și gata, m-a pupat pe nas. Ce s-a întâmplat, Dumnezeule mare? Maria, calm. E o fată extraordinar de drăguță și de plăcută”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, la Agenția Vip.

Cine e Maria Andria

Tanara este o cantareata de muzica dance/electronică. Printre cantecele sale se numara Love in Dubai, Lo siento sau Mamma Mia. Si-a incercat norocul in muzica peste hotare, dar a revenit in tara de cateva luni.

Maria Andria, (nascuta in data de 9 iulie 1991, zodia Rac) este o tânara artista originara din Grecia, care in 2016 isi lansa prima ei melodie din cariera, „Love in Dubai“, insotita si de un videoclip filmat în Cipru si regizat de Evgenios Zosimov.

Dupa ce a lansat single-ul de debut si videoclipul „Love in Dubai”, single ce a generat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Maria Andria a venit cu „Mamma Mia”, o piesa dance cu un vibe fresh, care la randul ei are in acest moment peste 4,4 milioane de viziualizari, informeaza vedeteblog.com.

Publicat: 24 Mar. 2019, 14:40 Vedete
Pe aceeași temă