Smiley si Gina Pistol se pregatesc de nunta? Scarlatescu a dat toate detaliile

Publicat: 21 ian. 2019, 17:14 Autor: Simona News 3

Smiley si Gina Pistol au una dintre cele mai discrete relatii din showbiz, cei doi aparand foarte rar impreuna.

Zvonuri pe baza relatiei lor au aparut tot timpul in presa, la fel si poze cu cei doi aflati unul in compania celuilalt, insa nu au vorbit deschis niciodata cu privire la relatia lor.

De aproximativ doi ani cei Smiley si Gina formeaza un cuplu, iar de atunci s-a tot zvonit ca s-au despartit si impacat din nou, insa se pare ca lucrurile stau cat se poate de bine si o posibila nunta ar putea sa vina in viitorul aproapiat.

Cel care i-ar fi dat de gol este Catalin Scarlatescu, unul dintre chefii show-ului culinar „Chefi la cutite” transmis de Antena 1, acesta facand diferite aluzii la nunta.

Smiley si Gina Pistol se pregatesc de nunta

Smiley si Gina Pistol se pregatesc de nunta

„Ginuţo mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav” a fost replica lui Catalin Scarlatescu intr-una dintre editiile emisiunii trecute, potrivit Cancan.

Mai mult, intr-un interviu acordat revistei Viva!, acesta a vorbit deschis despre relatia celor doi:

„Pe Smiley l-am cunoscut, este un băiat extraordinar. Le este bine împreună. Mă bucur pentru Gina. Pare că s-a apropiat mai mult aşa, decât în alte relaţii. Este fericită. Când o s-o văd cu ochii umflaţi de plâns, nu o să mai fie. Sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Publicat: 21 ian. 2019, 17:14 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă