El este artistul român care-și dorește să arate ca Maluma. Operația, primul pas!

Publicat: 21 ian. 2019, 15:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
El este artistul român care-și dorește să arate ca Maluma. Operația, primul pas!

Richy B, schimbare totala de look. Își dorește să arate precum Maluma!

Artistul de origine chiliană este pus pe fapte mari încă de la începutul anului. Richy B își dorește să-i facă… concurență vestitului Maluma, așa că procedează în consecință.
Primul pas… imaginea!
Obligat să scape în cel mai scurt timp de kilogramele în plus depuse în zona abdomenului și a pieptului, artistul n-a avut altă soluție decât liposucția. 3 kilograme de grăsime i-a extras medicul estetician Gabriel Mazilu din zona burții, a coapselor, dar și a pieptului.

„Richy a trecut cu bine de operație. Este adevărat că a avut emoții mari, a fost prima intervenție chirurgicală prin care a trecut până acum. Acum este bucuros și foarte mulțumit de rezultat. În perioada următoare, va trebui să țină un regim alimentar strict, să facă sport. Rezultatele se vor vedea undeva la 3 luni, numai bine ca să fie în forma, pentru sezonul estival.”, a declarat dr. Gabriel Mazilu.

„Mă simt foarte bine. Nu am nici cea mai mică durere. Am ieșit în parc cu bicicleta. Mi-a fost foarte frică, recunosc, este prima dată când fac o intervenție chirurgicală. Mi-a fost frică de anestezie. Acum sunt însă fericit. Am scăpat de burtă. Sunt Maluma de România!”, a declarat artistul.

Publicat: 21 ian. 2019, 15:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×