Sinead O’Connor e disperata si a transmis un apel de urgenta! Fiul sau de 14 ani e dat disparut de cateva zile! Ce se intampla

Publicat: 21 ian. 2019, 14:50 Autor: madalina m. Vedete

Artista de origine irlandeza a transmit un mesaj pe retelele sociale prin care a cerut ajutorul tuturor.

Sinead O’Connor e disperata si le-a spus internautilor ca traieste in prezent o drama. Artista care s-a convertit la islamism a cerut ajutor pe retelele sociale, intr-un apel disperat. S-ar parea ca fiul sau, de doar 14 ani, este dat disparut, inca de vineri, pe 18 ianuarie 2019.

Cantareata Sinead O’Connor e disperata si a transmis un apel de urgenta

Controversata artista trece prin momente cumplite. Sinead O’Connor e disperata si a facut un apel disperat pe Twitter, unde si-a anuntat fanii ca fiul ei, Shane, de 14 ani, a fost dat disparut. Cantareata a povestit ca nu l-a mai vazut pe baiatul ei de 48 de ore.

Sinead O’Connor si-a schimbat numele in Shuhada’ Sadaqat dupa ce a trecut la islamism. Aceasta si-a alertat fanii cu privire la disparitia minorului si a rugat pe toata lumea sa sune daca are informatii legate de Shane.

Cantareata Sinead O’Connor e disperata si a transmis un apel de urgenta„Dragul meu baiat in varsta de 14 ani lipseste de doua zile. Daca sunteti un parinte in casa caruia el a stat sau inca mai sta, va rog sa sunati la Dundrum Garda”, a fost mesajul artistei de pe Twitter. Dundrum Garda, la care Sinead O’Connor face referire este o sectie de politie localizata in suburbia Dundrum, din Dublin, in Irlanda.

Sinead O’Connor e disperata sa il gaseasca pe Shane! Cantareata de 52 de ani a facut publica si o imagine cu fiul sau, tot prin intermediul acestei retele sociale. Aceasta spera in prezent ca persoanele care il recunosc pe Shane sa anunte imediat autoritatile. Ultima oara cand a vorbit cu baiatul ei, cantareata stia ca acesta se va duce acasa la un prieten, pe nume Orlando, in Wicklow. Sinead O’Connor a incercat sa dea de parintii acestuia, si i-a contactat, insa nu pare sa fi primit niciun raspuns.

Cantareata Sinead O’Connor e disperata si a transmis un apel de urgentaFiul de 14 ani al acesteia este al treilea copii, dintre cei patru, pe care artista ii are aratul de muzicianul Donal Lunny. Sinead O’Connor mai are inca trei copii, cu trei barbati diferiti. La finalul anului trecut, ea a anuntat in mod oficial ca a devenit musulmana si ca si-a schimbat numele, prin intermediul Twitter.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 21 ian. 2019, 14:50 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă