Fiica lui Arnold Schwarzenegger se marita cu un actor celebru de la Hollywood, dupa doar cateva luni de relatie!

Publicat: 14 ian. 2019, 14:53 Autor: madalina m. Vedete

Katherine, fiica lui Arnold, a spus un "Da" hotarat cand a fost ceruta in casatorie!

Marea veste ca fiica lui Arnold Schwarzenegger se marita a venit recent, spre supriza tuturor de la Hollywood. Cei doi sunt impreuna de putin timp, dar se iubesc foarte mult. Asa ca, actorul a decis sa duca lucrurile la urmatorul nivel si sa o ceara de sotie pe Katherine.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger se marita cu un actor celebru

Mai exact, cel care si-a luat inima in dinti si a facut pasul cel mare a fost actorul Chris Pratt, celebru din filme precum „Guardians of the Galaxy”. Acesta a dorit sa impartaseasca fericitul anunt si cu fanii de pe retelele sociale.

Astfel ca, insusi actorul a publicat pe Instagram o imagine in care Katherine poate fi vazuta purtand inelul de logodna. Bijuteria e una de dimensiuni considerabile, fiica lui Arnold avand cel mai probabil pe deget un inel diamant. Chiar daca relatia dintre cei doi e una relativ noua, fanii s-au bucurat la aflarea vestii.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger se marita cu actorul Chris Pratt si anuntul a fost foarte bine primit si de catre familiile celor doi. Viitorii miri au anuntat pe Instagram, in aceasta luni, ca se vor casatori. Alaturi de imaginea cu inelul de logodna, actorul din serialul „Parks and Recreation” a mai postat si un mesaj.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger se marita cu un actor celebru

„Draga Katherine, sunt atat de fericit ca ai spus Da! abia astept sa ne casatorim!”, a scris barbatul celebru in dreptul fotografiei de logodna. Fiica lui Arnold are varsta de 29 de ani, iar intre ea si Chris Pratt exista o diferenta de 10 ani.

Mai mult, relatia acestora a inceput in vara anului trecut, si Katherine pare sa fi petrecut suficient timp si cu fiul de 6 ani al actorului, pe nume Jack. Micutul a rezultat din casatoria acestuia cu actrita Anna Faris. Acestia au fost impreuna timp de 8 ani, iar anutul divortului a venit in 2017. Totodata, Katherine, fiica lui Arnold, a rezultat din casnicia de scurta durata pe care acesta a avut-o cu jurnalista Maria Shiver.

(sursa: people.com)

Publicat: 14 ian. 2019, 14:53 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă