Printul Charles a vrut sa anuleze nunta cu Printesa Diana: „A fost o greseala!” VIDEO

Publicat: 06 Nov. 2018, 11:41 Vedete

Dupa ani in care a pastrat tacerea, tatal celor doi printi ai Angliei a facut dezvaluiri in legatura cu fosta lui sotie, Printesa Diana.

Printul Charles a vrut sa anuleze nunta cu Printesa Diana. Acesta sustine ca a fost fortat sa se casatoreasca cu ea. In plus, a acuzat-o pe fosta soţie că nu era interesată de ”îndatoririle” coroanei şi de preocupările sale de viitor prinţ regent. Printesa Diana a murit pe 31 august 1997, intr-un accident la Paris.

“A fost Prinţesa Oamenilor şi aşa va fi amintită, aşa va rămâne în inimile noastre şi în memoria noastră pentru totdeauna”, a declarat Tony Blair la acea dată, discursul fiind urmărit de milioane de britanici şi inclus ulterior în filmul “The Queen”.

Printul Charles a vrut sa anuleze nunta cu Printesa Diana

In timp ce Printesa Diana a capatat popularitate, Printul Charles s-a dus pe faras, ca sa zicem asa. Lady Di a devenit cea mai iubita si mai populara alteta din familia regala a Marii Britanii. A fost admirata de o lume intreaga, mai putin de sotul ei care a cerut-o in casatorie in februarie 1981.

Acesta a vrut sa anuleze nunta cu care a fost de acord la presiunile tatalui sau. O admite acum, la 21 de ani de la moartea fostei soţii, într-o mărturie publicată în biografia nou lansată de corespondentul regal Robert Jobson „Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams”.

Biografia Printului Charles: Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams


Autorul a fost reporter regal timp de 30 de ani. In ultimele 18 luni a petrecut tot timpul cu Printul Charles in diferite angajamente oficiale. A calatorit in jurul lumii cu el, iar cartea sa a fost lansata pe 1 noiembrie.

In biografie, Printul Charles sustine ca a fost fortat sa se casatoreasca cu Lady Di. Tatal sau, Printul Philip, si media puneau presiune asupra celor doi. Cu toate astea, Charles sustine ca stia ca mariajul e o greseala.

„Doream cu disperare să renunţ la nunta din 1981, după ce, în timpul logodnei, am descoperit cât de îngrozitoare erau perspectivele, neavând nicio şansă să apuc să o cunosc pe Diana”, le-a spus prinţul de Wales prietenilor, potrivit biografiei.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Nov. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă