E sarbatoare mare la Hollywood! Regizorul Quentin Tarantino s-a insurat pentru prima oara, la 55 de ani! Iubita lui e cu 20 de ani mai tinerica!

Publicat: 29 Nov. 2018, 19:48 Vedete

Regizorul american Quentin Tarantino s-a insurat, pentru prima oara, cu logodnica lui, Daniella Pick.

Aceasta e de meserie manechin, iar cei doi s-au cunoscut in anul 2009, atunci cand si-au facut oficiala relatia. Quentin Tarantino s-a insurat cu iubita lui, dupa ce a cerut-o pe aceasta in casatorie in luna iunie, din 2017.

Marea veste ca barbatul celebru si top-modelul israelian s-au casatorit a ajuns in atentia publica miercuri. Ceremonia a fost una privata si a avut loc in Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

foto: hepta Regizorul Quentin Tarantino s-a insurat

Quentin Tarantino s-a insurat, pentru prima oara, la 55 de ani. Proaspata lui sotie e cu 20 de ani mai tanara, pentru ca manechinul Daniella Pick a implinit recent varsta de 35 de ani. Ei s-au cunoscut in 2009, cand regizorul era in plina campanie de promovare a filmului „Inglorious Bastards”.

Relatia lor sentimentala nu a inceput, insa, chiar atunci. Daniella Pick a acceptat cererea in casatorie la un an dupa ce cuplul se amorezase. S-ar parea ca regizorul a vrut sa oficializeze cat mai rapid lucrurile.

Fanii acestuia au avut insa o mare surpriza, atunci cand au aflat vestea cea mare despre nunta. Cunoscut drept unul dintre cei mai notorii burlaci de la Hollywood, Quentin Tarantino a renuntat, in sfarsit, la acest statut.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2018, 19:48 Vedete
Pe aceeași temă