Fetele lui Barack Obama, concepute in vitro. Michelle a lansat o carte in care vorbeste despre familia ei

Publicat: 10 Nov. 2018, 15:10 Vedete

Marti, fosta prima doamna a Americii, si-a lansat prima autobiografie care a fost primita cu bratele deschise de catre fanii ei.

Asa a iesit la iveala un secret pe care nu multi il stiau. Fetele lui Barack Obama au fost concepute in vitro. Este unul din detaliile nestiute despre familia Obama care a petrecut 8 ani la Casa Alba. Anul viitor, fostul presedinte al Americii isi va lansa si el biografia.

Zeci de mii de americani au plătit între 30 şi 1.000 de dolari pentru a asista marţi, la spectacolul de lansare a cărţii ”Becoming”. Acestia au avut ocazia de a afla mai multe detalii intime ale familiei Obama, inaintea tuturor. Unul dintre ele este legat de fiicele cuplului.

Fetele lui Barack Obama, concepute in vitro


In urma cu 20 de ani, Michelle Obama a pierdut o sarcina. Aceasta a suferit un avort spontan. Apoi s-a simtit „pierdută şi singură”. Credea ca nu va mai avea copii niciodata. Fiicele cuplului Obama au fost concepute in vitro, informeaza Associated Press.

”Am resimţit avortul spontan drept un eşec personal, pentru că nu ştiam cât de comune sunt avorturile spontane, fiindcă nu vorbeam niciodată despre acest subiect,” a povestit Michelle Obama pentru abcNews. La 34 de ani, ea a realizat că ”ceasul biologic” nu este un mit şi s-a decis să apeleze la fertilizarea in vitro.”

Michelle Obama, furioasa pe Donald Trump

Michelle Obama este casatorita cu Barack Obama din 1992 si au impreuna doua fiicePrintre declaratiile pe care le-a facut pana in prezent, actualul presedinte al Americii a dat in Barack Obama. Donald Trump ar fi spus Obama nu s-a nascut in America, in incercarea de a ii scadea popularitatea. Michelle Obama s-a simtit jignita si in pericol.

”A fost o încercare de diabolizare, bazată pe bigotism şi xeonofobie,. Ce s-ar întâmpla dacă o minte îngustă ia un pistol şi porneşte spre Washington? Daca ne atacă fetele? Cu aluziile sale răuvoitoare, strigate în gura mare, mi-a pus familia în pericol. N-am să-l iert niciodată”, a marturisit Michelle.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Nov. 2018, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă