Vila Monicai Gabor din Malibu e in pericol. Ar putea arde ca cea a lui Gerard Butler

Publicat: 14 nov. 2018, 13:53 Autor: D. C. News 3

Incendiile din California au facut ravagii in toata zona. Vegetatia si locuintele au ars pana la temelii.

Acum si vila Monicai Gabor din Malibu e in pericol. Aceasta ar putea sa arda din temelii, la fel cum s-a intamplat cu vila lui Gerard Butler, unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Casa a fost cumparata cu 3,5 milioane de dolari, dar si-a dublat valoarea in tot acest timp.

Vila Monicai Gabor din Malibu are un living urias, 5 camere, un apartament pentru oaspeti, cateva seminee, un bar, pereti din sticla, sauna si SPA, o piscina exterioara si o vinoteca la subsol.

Vila Monicai Gabor din Malibu e in pericol

Pana in prezent, incendiile din California au afectat 92.000 hectare de pamant. 200 de case au fost distruse partial sau complet in urma focului. Statiunea Malibu a fost grav afectata de incendii. Este una dintre cele mai indragite statiuni ale vedetelor. Multe au vile aici.

Casa Monicai Gabor si a lui Mr. Pink se afla in apropierea celei a lui Gerard Butler. Actorul a publicat imagini cu casa arsa pana la temelii. Printre casele distruse se mai afla si a lui Miley Cyrus. Pe langa vile si proprietati, multe animale au ars in urma incendiilor din California, noteza Dailymail.co.uk.

Publicat: 14 nov. 2018, 13:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×