Genial! Cum reuseste un doctor de 94 de ani sa nu raceasca de mai bine de 10 ani consumand un singur aliment zilnic?!

Publicat: 14 nov. 2018, 12:40 Autor: D. C. News 3
Genial! Cum reuseste un doctor de 94 de ani sa nu raceasca de mai bine de 10 ani consumand un singur aliment zilnic?!

Nu doar ca a ajuns sa poata sa profeseze in continuare la 94 de ani, dar nu a mai racit deloc si este printre cei mai sanatosi oameni din lume.

Cum reuseste un doctor de 94 de ani sa nu raceasca de mai bine de 10 ani. Are 94 de ani şi contină să profeseze. Murray Grossan, medic ORL, spune că, deşi zilnic intră în contact cu zeci de oameni, a învăţat să se protejeze împotriva germenilor, virozelor şi gripei.

Doctorul Grossan intra zilnic in contact cu pacienti raciti sau cu gripa iar de mai bine de 10 ani a reusit sa nu ia niciun virus dintre miile care i-au trecut prin cabinet. Medicul din Los Angeles, California continua sa profeseze in continuare ca otorinolaringolog chiar si la varsta de 94 de ani si spune ca secretul sau e unul singur.

„Cred că unul dintre motive ar putea fi faptul că am fost expus constant la răceli, gripă şi alţi viruşi, ca parte a jobului meu. Mulţi medici îşi formează o anumită rezistenţă datorită acestei expuneri“, a spus Grossan.

Cum reuseste un doctor de 94 de ani sa nu raceasca de mai bine de 10 ani

Pe langa asta medicul Murray Grossan a recunoscut si faptul ca mai face un lucru, mananca zilnic iaurt, care sustine el ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar.

„Bacteriile benefice par să interacţioneze cu microbii din intestinele noastre. Sunt miliarde de bacterii care produc vitamine, cum ar fi B6, B12 şi K2. De asemenea, ajută la combaterea bacteriilor rele, cum ar fi E. coli şi salmonella şi ajută tranzitul intestinal” a declarat medicul.

Pe lângă întărirea imunităţii, consumul regulat de iaurt poate preveni creşterea în greutate. Persoanele care au mâncat mai mult de trei porţii de iaurt pe săptămână au luat mai puţin în greutate în comparaţie cu cele care au mâncat mai puţin de o porţie pe săptămână, potrivit unui studiu publicat în „Journal of Obesity International“

Publicat: 14 nov. 2018, 12:40 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×