Ce va face Alexandru Arsinel, la un an de la moartea regretatei Stela Popescu: „Ne-au legat 40 de ani, acestia nu pot fi uitati”

Publicat: 14 Nov. 2018, 10:39 Vedete

Deja a trecut un an de la moartea indragitei actrite Stela Popescu, iar rudele si prietenii se pregatesc de sluja de pomenire. Mia precis, de cele 3 slujbe.

Pentru ca a fost atat de iubita, rudele si apropiatii nu s-au inteles pentru slujba de pomenire, asa ca se vor organiza 3. Fostii colegi ai Teatrului de Revista Constantin Tanase vor face pomana, in timp ce familia se va ocupa de alta.

Insa fostul sot al artistei, regizorul Dan Puican, doreste cu tot dinadinsul sa faca el un parastas. Astfel ca pregatirile sunt in toi pentru toata lumea.

Stela Popescu s-a stins din viata pe 23 noimebrie 2017, la varsta de 81 de ani. Cea care a gasit-o fara suflare a fost fiica adoptiva acesteia, Doinita Maximilian, care a gasit-o in holul casei sale.

Pe 22 noiembrie, fostii colegi de la Teatrul de Revista Constantin Tănase, impreuna cu managerul Alexandru Arsinel, isi vor da intalnire la cimitirul din Cernica, la mormantul Stelei Popescu, pentru a fi pomenita.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Nov. 2018, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă