Ce va face Alexandru Arsinel, la un an de la moartea regretatei Stela Popescu: „Ne-au legat 40 de ani, acestia nu pot fi uitati”

Publicat: 14 nov. 2018, 10:39 Autor: Simona Vedete

Deja a trecut un an de la moartea indragitei actrite Stela Popescu, iar rudele si prietenii se pregatesc de sluja de pomenire. Mia precis, de cele 3 slujbe.

Pentru ca a fost atat de iubita, rudele si apropiatii nu s-au inteles pentru slujba de pomenire, asa ca se vor organiza 3. Fostii colegi ai Teatrului de Revista Constantin Tanase vor face pomana, in timp ce familia se va ocupa de alta.

Insa fostul sot al artistei, regizorul Dan Puican, doreste cu tot dinadinsul sa faca el un parastas. Astfel ca pregatirile sunt in toi pentru toata lumea.

Stela Popescu s-a stins din viata pe 23 noimebrie 2017, la varsta de 81 de ani. Cea care a gasit-o fara suflare a fost fiica adoptiva acesteia, Doinita Maximilian, care a gasit-o in holul casei sale.

Pe 22 noiembrie, fostii colegi de la Teatrul de Revista Constantin Tănase, impreuna cu managerul Alexandru Arsinel, isi vor da intalnire la cimitirul din Cernica, la mormantul Stelei Popescu, pentru a fi pomenita.

„Ne-au legat 40 de ani, acestia nu pot fi uitati”

Ce va face Alexandru Arsinel, la un an de la moartea regretatei Stela Popescu:

„Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toți foștii săi colegi de la teatru, cu colivă și pachete de post”, a spus Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Va mai fi o comemorare si luna viitoare, unde va fi organizata o expozitie de tablouri in cinstea actritei, dupa cum a mai adaugat Alexandru Arsinel.

„Va fi o expoziție de tablouri cu imagini din spectacole atât cu Stela, cât și cu Cristina Stamate, care a murit la câteva zile după ea (pe 27 noiembrie – n.r.). Se lucrează deja la expoziție. Evenimentul va avea loc în jurul datei de 18-20 decembrie (…) Ne-au legat 40 de ani, aceștia nu pot fi uitați”.

Familia artistei va face o pomana la Biserica Antim Ivireanul, unde a avut loc si slujba dde inmormantare.

„Am ținut tot timpul legătura cu familia ei. Fiica ei este și acum marcată. O să facă și ei pomana. Din ce am înțeles, ar intenționa pe data de 19 noiembrie”, a mai spus Arsinel.

Publicat: 14 nov. 2018, 10:39 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×