„Ador parfumurile, însă nu pun orice pe piele”. Care este parfumul preferat al Majdei Aboulumosha

Publicat: 14 nov. 2018, 08:48 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Ne-am întâlnit zilele trecute cu Majdei Aboulumosha la evenimentul de lansare al unui parfum natural.

Vedeta Antena Stars s-a arătat foarte interesată de parfumurile din colecția Florile Reginei, de aceea minute bune am surprins-o împărtășind impresii cu artizanul parfumier, Iulia-Victoria Neagoe.

„Ador parfumurile, însă nu pun orice pe piele”


„Personal, sunt îndrăgostită de parfumuri în general. Îmi plac, în special, cele care conțin ambră, mosc, îmi plac parfumurile lemnoase, cu ușor iz oriental. Probabil că și sângele își spune cuvântul la acest capitol. Nu am concepția că trebuie să dau neapărat mult pe un parfum ca să fie bun. Pentru mine este mult mai important să se potrivească pielii mele. Nu pun orice pe piele”, ne-a declarat, în exclusivitate, Majdei Aboulumosha.

În altă ordine de idei, Majda trece prin una dintre cele mai prolifice perioade ale vieții ei. Pe lângă rolul de co-prezentator al emisiunii Agenția VIP de la Antena Stars, vedeta se ocupă în continuare de business-ul cu prăjituri pe care îl dezvoltă de ceva vreme. În plus, să nu uităm că vedeta Antena Stars este și o foarte bună pictoriță. „La doua luni după ce am născut-o pe fiica mea, pentru că nu-mi place să stau degeaba, m-am apucat de pictat hăinuțe. Înainte să fac din asta un mic bussines, pictam teneși pentru mine, doar că lumea mă întreba unde le fac că își doresc și ei. Așa am început să pictez și pentru alții!”, explică Majdei Aboulumosha.

Publicat: 14 nov. 2018, 08:48 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă