Casa lui Gerard Butler a fost distrusa de un incendiu violent! Actorul s-a filmat printre ruine! VIDEO socant

Publicat: 12 nov. 2018, 19:13 Autor: madalina m. Vedete

Casa lui Gerard Butler a fost distrusa de flacarile unui incendiu foarte violent.

Actorul a suferit o astfel de pierdere, insa nu este singurul care se confrunta cu pagubele. Asta deoarece casa lui Gerard Butler a fost cuprinsa de acelasi incendiu care a nimicit in ultimele zile statul american California.

Totodata, barbatul celebru s-a intors printre ruine, acolo unde s-a filmat. Asa cum era de asteptat, imaginile au ajuns pe retelele sociale si au fost vizionate de un numar record de internauti. Actorul scotian a intentionat sa le arate tuturor locul dezastrului.

Casa lui Gerard Butler a fost distrusa de un incendiu violent

Casa lui Gerard Butler s-a numarat printre locuintele distruse complet de incendiile de vegetatie care au cuprins California. Totodata, si cantareata Miley Cyrus a postat fotografii similare, din locul in care fusese casa ei.

Actorul s-a intors in ceea ce mai ramasese din fosta lui locuinta. El s-a numarat printre cele cateva zeci de persoane care au fost evacuate de catre autoritati, din calea incendiilor. Mai mult, casa lui a fost cuprinsa de flacari. Barbatul celebru a fost profund tulburat, iar de aceea a vrut sa se intoarca in locul dezastrului.

De asemenea, casa lui Gerard Butler fusese nimicita de flacari, iar el a intrat cu o masca pe fata. Vedeta a petrecut cateva minute bune printre ruine, de unde a publicat si cateva imagini, pe conturile sale de pe retelele sociale.

Fanii celebrului actor de la Hollywood au fost socati cand au vazut ce s-a ales de locuinta acestuia, dintr-o zona rezidentiala foarte populara, mai ales printre vedete. „Sunt vremuri dureroase pentru California. Ma simt inspirat de curajul, spiritul si sarcificiul de care au dat dovada pompierii”, a scris acesta atunci cand a publicat imaginile.

Pompierii din Los Angeles s-au luptat sa controleze flacarile puternice ale incendiilor violente, in care si-au pierdut vietile peste 30 de persoane. In mai putin de doua zile, peste 250.000 de persoane, dar si intregul oras Malibu, a fost evacuat.

Acolo locuiesc unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, care nu au avut de ales si si-au evacuat casele in valoare de milioane de dolari. Au fost evacuati si Will Smith, alaturi de sotie si copiii sai, dar si familia Kardashian. Locuintele acestora au scapat de incendii, dar casa lui Gerard Butler nu s-a dovedit a fi la fel de norocoasa, potrivit mediafax.ro.

Publicat: 12 nov. 2018, 19:13 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă